Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ako z filmu: Viskupič z Obyčajných ľudí utiekol z parlamentu pred hlasovaním

Jozef Viskupič Zobraziť galériu (3)
Jozef Viskupič

BRATISLAVA – Scéna ako vystrihnutá z romantického filmu! Jozef Viskupič z Obyčajných ľudí počas včerajšieho rokovania parlamentu „vyletel“ z rokovacej sály, udivení kolegovia za ním len nechápavo pozerali. On sa však v rýchlosti zmohol na jediné: „Rodíme!“

Pred pár dňami poslanec pre Topky priznal obavy, či stihne pôrod svojej manželky Romany. „Mám pocit, že určite vtedy budem v parlamente,“ povedal nám. Predtucha sa naplnila a politik krátko pred hlasovaním utekal z parlamentu rovno do Trnavy za svojou drahou. „Ešte som nevidel niekoho prebehnúť rokovačkou tak rýchlo,“ prezradil nám poslanec z SaS Martin Poliačik. „Posledné, čo mi pred odchodom povedal, bolo: Rodíme, povedz to Rišovi (Sulíkovi, pozn. red.),“ povedal.



„Od 18:25 2011 už máme Vivienne 3,45 kg 50 cm ... ;)))))))))) ... Šťastný tata,“ objavilo sa na profile Obyčajného človeka štyri hodiny po pôrode.

Ešte v sobotu sme Viskupiča s jeho manželkou stretli v nitrianskom obchodnom centre. Spolu s pozvanými hosťami oslavovali 1. narodeniny kaviarne Music a Cafe, v ktorej obaja figurujú na vedúcich pozíciách. Jozef Viskupič ako spoločník, jeho manželka ako konateľka. „Predošlý pôrod bol ťažký. Vilka som rodila celú noc, dokopy 12 hodín,“ priznala vtedy pre Topky Romana Viskupič.

Viskupičovci tri dni pred pôrodom

manželia Viskupičovci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky.sk, Daniela Dobáková)


Jej pôrod bol naplánovaný na 18. september. Z malej Vivienne sa tak môžu tešiť o dva týždne skôr a rovnako aj z toho, že druhý prírastok prišiel na svet oveľa rýchlejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu