Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozstrieľali Hlinovho psa, ktorý strážil Matoviča: Pomsta za zverejnené kauzy?!

Matovič a Zippo na námestí SNP: Psík teraz bojuje o život Zobraziť galériu (7)
Matovič a Zippo na námestí SNP: Psík teraz bojuje o život

BRATISLAVA - Krásneho ovčiarskeho psa Zippa, ktorý patrí aktivistovi Alojzovi Hlinovi a ktorý cez víkend strážil protestujúceho šéfa Obyčajných ľudí Igora Matoviča, niekto brutálne rozstrieľal brokovnicou. Mieril priamo na hlavu! Súvisí tento čin s nedávnou aktivitou oboch politikov?

Incident sa stal v nedeľu ráno na biofarme v Malých Karpatoch. "Náš službukonajúci pracovník farmy začul dva výstrely v oblasti, kde je hlavný vchod do nášho strediska," uviedla aktivistova manželka Martina Hlinová.  Keď zamestnanec dobehol k bráne, naskytol sa mu strašný pohľad na dezorientované a krvácajúce zviera.

Ovčiakovi Zippovi niekto strelil do hlavy

Rozstrieľali Hlinovho psa, ktorý
Zobraziť galériu (7)

 

Zistilo sa, že psíka niekto strelil brokovnicou priamo do hlavy a ťažko ho zranil. "Zippo bol prevezený na ošetrenie na veterinárnu kliniku. Má 40 vonkajších stehov a niekoľko desiatok vnútorných stehov," dodala Hlinová. Psík je vo vážnom stave a všetci, čo si ho obľúbili, dúfajú, že sa zo zranení dostane. Zippo onoho rána nepobehoval mimo areálu, ale bol za plotom. Nemohlo preto ísť o obranu.

Ako sme zistili, ovčiak patrí rodine aktivistu Alojza Hlinu, ktorá sa rozhodla, že bude trvať na dôkladnom vyšetrení celého prípadu. Pracovník biofarmy hneď po streľbe zastavil auto, odchádzajúce z oblasti. Za volantom sedel muž, ktorý tvrdil, že je poľovník. Odmietol však akúkoľvek zodpovednosť. V oblasti bolo údajne ešte niekoľko poľovnikov. Prípadom sa už začala zaoberať polícia.

Erika Juríniová, Matovič a pes Zippo len deň pred útokom

Rozstrieľali Hlinovho psa, ktorý
Zobraziť galériu (7)

Zaujímavé je, že Zippo len deň pred zákerným útokom strážil šéfa Obyčajných ľudí Igora Matoviča, ktorý spolu so svojimi spolustraníkmi stanuje na námestí SNP. Protestuje tým proti tomu, aby strany zobrali za výsledky v predčasných voľbách ťažké milióny a chce, aby polovicu zo získanej sumy vrátili späť štátu. Hlina, ktorý mu psíka požičal, zas v týchto dňoch vyhral súd s členom piťovcov a zverejnil podrobnosti prípadu.

Je možné, že útok súvisí s aktivitou oboch známych tvárí? Predvolebná kampaň je súčasnosti mimoriadne ostrá a zákulisní hráči sa nevyhýbajú ani špinavým trikom, ktorými sa snažia potopiť svojich oponentov. Ani obávaným piťovcom sa nemuselo páčiť, čo o nich Hlina pred novinármi prezradil.

Mohol to urobiť len psychopat, myslí si Hlina

Rozstrieľali Hlinovho psa, ktorý
Zobraziť galériu (7)

Spýtali sme sa preto politikov, čím si útok vysvetľujú. "Nepredpokladám, že to má súvis s mojimi aktivitami. Bolo tam 5 poľovníkov a okruh sa zužuje. Predpokladám, že išlo o nejakého psychopata," povedal Hlina.

Igor Matovič si až tak istý nebol. Keď vraj spolu s ovčiakom posedával na mrazivom námestí, mnoho ľudí sa ho pýtalo, odkiaľ ho má. Netajil, že z Hlinovej farmy. "Možno to niekomu vadilo. Ktokoľvek to spravil, je to obyčajný primitív," uviedol pre Topky.

Zippo sa lieči z ťažkých zranení

Rozstrieľali Hlinovho psa, ktorý
Zobraziť galériu (7)

Podľa posledných informácií sa zdá, že sa ovčiak zo zranení dostane. Jeho majitelia sa však obávajú prípadného zápalu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu