Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyčíňa v Košiciach fantóm? Do bezbranných dievčat má pichať ihly!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Len 12-ročná školáčka sa stala v Košiciach obeťou útoku neznámeho Róma. Na nič netušiace dievča, ktoré stálo so spolužiakmi a učiteľkou na autobusovej zastávke, zaútočil za bieleho dňa a ani sa nepokúsil ujsť! V meste sa o podobných činoch už dlhšie šepká.

"Dcéra pocítila zo zadu pichnute do stehna, otočila sa a zbadala tú osobu," uviedol pre TV Joj otec napadnutej dievčiny. Dcéra bola podľa neho v šoku, plakala a bežala za svojou učiteľkou. 

Neznámy útočník po čine neutiekol. Zostal na zastávke a vystrašenej skupinke, ktorá sa do školy vracala z exkurzie, dokonca ukázal na miesto, kde ihlu odhodil. Učiteľka radšej s deťmi nastúpila do prvého autobusu.
 
Konať začal až otec dievčaťa. Dcéru zobral do nemocnice, kam priniesol aj ihlu. Považuje za šokujúce, že predmet nepodrobili rozboru. Mohol byť predsa infikovaný HIV, alebo inou chorobou!
 
Mladík, ktorý na dcéru zaútočil, bol podľa neho "menší, zanedbaný a špinavý." Mohol mať asi 17 rokov. V metropole východu sa už dlhšie pošuškáva o fantómovi, ktorý útočí na ženy injekčnou striekačkou, uviedol portál Joj noviny.sk. Prípadom sa už začala zaoberať aj polícia.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu