Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Údajný kanibal z Kysaku je mŕtvy!

Čurko svetskej spravodlivosti ušiel
Čurko svetskej spravodlivosti ušiel

BRATISLAVA - Neprežil! Matej Čurko (43), ktorého polícia podozrieva z prípravy úkladnej vraždy aj z toho, že chcel svoju obeť zjesť, dnes v košickej nemocnici L. Pasteura zomrel. Jeho stav bol od utorka, kedy ho zasiahlo niekoľko guliek, kritický.

Čurka priviezli do nemocnice s viacerými poraneniami vnútorných orgánov, ruky a tváre. "Po prijatí do nemocnice podstúpil operáciu, ktorá trvala zhruba päť hodín. Následne bol hospitalizovaný v kritickom stave na I. klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny," uviedla hovorkyňa nemocnice Jaroslava Oravcová. "Skonal dnes o 12.25," dodala.

Čurko, ktorý býval v obci Sokoľ, pred časom zareagoval na internetovú výzvu neznámeho Švajčiara, ktorý sa chcel zabiť. Východniar mu mal sľúbiť, že ho omámi, bodne do srdca, rozštvrtí a zje.

Švajčiar si však celú vec rozmyslel a informoval svoju políciu. Tá cez Interpol kontaktovala Slovákov, ktorí naňho nachystali pascu a namiesto Švajčiara vyslali na "hostinu" svojho agenta. 

Pri utorňajšom policajtom zásahu v Kysaku sa Čurko bránil. S niekoľkými guľkami v tele stihol postreliť jedného z kukláčov, ktorý teraz leží vo vážnom stave v nemocnici. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu