Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zlodej strieľal po SBS-károvi, uniká na taxíku!

Zlodej uteká s technikou
Zlodej uteká s technikou

Aktualizované

BRATISLAVA – Okolo 14:00 sa strieľalo priamo pred obchodným domom na Tuhovskej ulici pri bratislavských Zlatých pieskoch.

Podľa policajtov streľbe predchádzala krádež v predajni s elektrotechnikou. Tovar mal kradnúť neznámy muž, pričom ho spozoroval pracovník súkromnej bezpečnostnej služby.

„Po tom ako neznámy muž opúšťal predajňu aj s odcudzeným tovarom, mal niekoľkokrát pred predajňou vystreliť po pracovníkovi súkromnej bezpečnostnej služby,“ uviedla polícia.

Pri incidente sa našťastie nikto nezranil, podľa polície mal zlodej, ktorému sa podarilo uniknúť smerom na Vajnorskú ulicu, plynovú pištoľ.

Polícia po páchateľovi pátra, František Peczár z bratislavského policajného riaditeľstva poskytol aj jeho približný popis.

Má ísť o muža vo veku 25–30 rokov, vysokého asi 170–180 cm. Na sebe mal oblečené modré džínsy, červenú mikinu, zelenú bundu s tmavšími rukávmi a čierne topánky. Na hlave mal šiltovku modrej farby s bielym nápisom.

Po streľbe mal nasadnúť do auta značky Fiat Stilo striebornej farby s evidenčným číslom: BA 020 VM. Vozidlo malo mať na streche tabuľku s označením taxi, informovala polícia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu