Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Farmár Marián: Darina mi robí zo života peklo!

Darina robí Mariánovi zo života peklo. Zobraziť galériu (5)
Darina robí Mariánovi zo života peklo.

SÚDOVCE – Je v koncoch! Statkár Marián (31), ktorého poznajú televízni diváci vďaka šou Farmár hľadá ženu, nenašiel ani počas uplynulých sviatkov vnútorný pokoj. Príčinou je jeho zákonitá manželka Darina (31). Tá mu znepríjemňuje život aj napriek tomu, že už nežijú pod jednou strechou. Potupný vyhadzov totiž dáva farmárovi poriadne vyžrať!

Väčšina ľudí prežila uplynulé vianočné sviatky v pokoji, v kruhu najbližších. To však nie je prípad farmára Mariána. Okrem toho, že sa stále spamätáva z nešťastnej lásky, musí čeliť aj vyčíňaniu svojej manželky. Zistili sme, že Darina neprestala s intrigami ani počas Vianoc. 

„Stále vyrýva a robí nepokoje. Som na konci s nervami aj so silami,“ posťažoval si Marián, keď sme ho oslovili. Svojej manželke očividne nemôže prísť na meno. „Čo ona vystrája s našou rodinou, to je katastrofa,“ povedal smutným hlasom.

Podľa Mariánových slov je zrejmé, že si uvedomil, aká Darina vlastne v skutočnosti je. „Už viacerí z dediny mi povedali, že ona by sa mala ísť liečiť na psychiatriu,“ poznamenal.

Od statkára sme sa ďalej dozvedeli, že si za rozvodom stále stojí. „Po novom roku sa stretnem s právnikom a vyriešime to,“ uzavrel tému definitívneho konca lásky Marián. Snáď si už potom bude nažívať pokojný životom. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu