Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Účet za škandály farmára Mariána a Dariny: 10 000 eur!

Svadobná fotografia Mariána a Dariny. Ich láska je už minulosťou. Zobraziť galériu (6)
Svadobná fotografia Mariána a Dariny. Ich láska je už minulosťou.

BRATISLAVA – Problém! Statkár Marián (31) z farmárskej šou zavaril spolu so svojou niekdajšou láskou Darinou (31) televízii Joj. Svadba zaľúbencov mala byť veľkým vyvrcholením celej relácie, no ich vyčíňanie a škandály spôsobili na bratislavskej Kolibe škrt cez rozpočet!

Toto nikto nečakal! Keď sa v lete nakrúcala šou Farmár hľadá ženu, tvorcovia projektu bol spokojní. Cieľ relácie sa im podarilo naplniť. Panic Marián a útla Darina si padli do oka a svoju lásku spečatili svadbou. Lenže ich spolužitie nebolo vôbec ružové. Blondínka vraj psychicky týrala utiahnutého farmára, dokonca na neho zavolala policajtov pod zámienkou, že ju manžel zbil. Mariána vyčíňanie jeho ženy dožralo až tak, že ju zo svojho statku vyhodil a uvažuje nad rozvodom. Teraz, keď tieto skutočnosti nie sú žiadnym tajomstvom, museli tvorcovia projektu zakročiť.

Vzhľadom na to, že príbeh Mariána a Dariny pochopiteľne nemôže byť odvysielaný so šťastným koncom, musela byť záverečná časť relácie prestrihaná. „V poslednom vydaní šou Farmár hľadá ženu diváci uvidia aj aktuálne vyjadrenia, ktoré sme nakrúcali v uplynulých dňoch,“ povedal nám na adresu toho hovorca televízie Joj Jozef Gogola. Celkovú sumu dodatočných výdavkov, ktoré si zásahy vyžiadali, však odmietol komentovať. Podľa našich informácii sa mohli náklady na vyslanie štábu do terénu, prestrihanie a následné prerobenie celej časti vyšplhať na sumu 10 000 eur!

Ak ste zvedaví, ako dopadlo hľadanie lásky na ostatných farmách, nenachajte si ujsť poslednú epizódu šou Farmár hľadá ženu už dnes večer na obrazovkách televízie Joj. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu