Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smutná Belohorcová: Posledné Vianoce s rodičmi na Slovensku!

Ženy z klanu Belohorcovcov. Zobraziť galériu (6)
Ženy z klanu Belohorcovcov.

BRATISLAVA - Na Vianoce nedá dopustiť! Sviatky sú každý rok pre Zuzanu Belohorcovú (35) veľmi dôležité. Trávi ich totiž v širokom rodinnom kruhu v Žiline. Inak tomu nebolo ani tentoraz. Budúci rok sa však môže všetko zmeniť. Blondínkin partner Vlastimil Hájek má totiž iné plány!

Rodina jej stačí! Zuzana Belohorcová tento rok priletela z Miami len tri dni pred Štedrým večerom. Stres a zhon však u nej nenastal. „Pečenie a vyzdobovanie som neabsolvovala. Nerobila som si žiadne starosti. Darčeky som nakúpila v Amerike a zvyšok pripravili rodičia,” povedala nám moderátorka, ktorá už tradične trávila Vianoce v rodnej Žiline. „Tam je vždy super atmosféra. Veľmi veľa pre mňa znamená, že celá rodina bola pokope,” dodala.

Zaužívaný model vianočných sviatkov však zrejme bude musieť budúci rok oželieť. Spolu s partnerom a dcérkou sa totiž čoraz viac zdržiava v Miami, kde Hájek podniká. „Vlasto hovoril, že budúci rok by chcel byť na Vianoce už v Amerike,” prezradila nám trochu smutne Zuzana. Dúfa však, že jej blízkym nebude nič brániť v tom, aby za nimi vycestovali. Prvý raz v živote by tak slávila Štedrý deň v letnom počasí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu