Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Topky News

Topky News Zobraziť galériu (2)
Topky News

Aktualizované

Služba TOPKY NEWS vám poskytuje jedinečnú možnosť byť aktuálne a denne informovaný o TOP článkoch z portálu topky.sk. Aktivujte si zasielanie SMS správ s url linkou na jednotlivé články a budete vedieť vždy ako prvý, čo sa deje v šoubiznise, politike či v športe.

Vážený používateľ,

Poskytovanie SMS služby TOPKY NEWS bude ukončené ku dňu 30.9.2017.  Topky.sk pre vás však aj naďalej vyberajú TOP správy, stačí, ak budete na Facebooku sledovať fan page Topky.sk.

  Ďakujeme  za vašu priazeň.

  Tím Zoznam.sk.

Aktivácia služby

Službu si aktivujete zaslaním SMS správy s textom TOPKY na skrátené číslo 6305.

Cena služby na 30 dní je 0,20 EUR s DPH. Pre zákazníkov Slovak Telekom je služba prvých 30 dní zdarma. Služba sa automaticky reaktivuje v pravidelných 30-dňových intervaloch až do deaktivácie. Službu si zákazník deaktivuje zaslaním SMS správy s textom TOPKY STOP na skrátené číslo 6305. Deaktivácia je bezplatná. Zákazník na správne využívanie služby musí mať aktívne pripojenie do internetu prostredníctvom mobilného telefónu. Všetky dáta prenesené užívaním služby si spoplatňujú operátori podľa aktuálneho cenníka. Cena odoslanej SMS je spoplatnená operátormi podľa aktuálneho cenníka.

Ďalšie informácie o službe nájdete tu. Služba je momentálne v skúšobnej beta verzii. V prípade otázok nás kontaktujte prostredníctvom e-mailu na info@firma.zoznam.sk.

 

Topky News
Zobraziť galériu (2)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu