Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Topky News cez SMS - Popis služby

Topky News cez SMS
Topky News cez SMS

Služba TOPKY NEWS cez SMS je poskytovaná spoločnosťou Zoznam, s.r.o. so sídlom Viedenská cesta 3-7, 851 01 Bratislava, IČO: 36 029 076, DIČ/IČ DPH: SK2020091997, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 24698/B, oddiel Sro, ktorá prevádzkuje online magazíny Topky.sk, Športky.sk, Kariera.sk, Feminity.sk, oPeniazoch.sk a oŽene.sk (ďalej ako „magazíny“). Služba je určená pre všetkých zákazníkov mobilných operátorov na území Slovenskej republiky.

Služba TOPKY NEWS cez SMS poskytuje SMS spravodajstvo vo forme SMS správy a wap push linky, ktoré budú doručované zákazníkovi na telefónne číslo, z ktorého si aktivoval službu (ďalej len „služba“). Správy budú doručované v pracovné dni medzi 9:00 a 17:00. Obsahom SMS správy je krátka textová informácia o nových článkoch na magazínoch. Obsahom wap push linky je url adresa daného článku.

 

Aktivácia a deaktivácia služby

Službu si zákazník aktivuje zaslaním SMS správy s textom TOPKY na skrátené číslo 6305.

Zákazníci Slovak Telekom si môžu službu aktivovať aj cez mobilný telefón na stránke sms.topky.sk.

Služba je aktívna počas 30 dní od okamihu aktivácie. Služba sa automaticky reaktivuje v pravidelných 30-dňových intervaloch až do deaktivácie zákazníkom.

Službu si zákazník deaktivuje zaslaním SMS správy s textom TOPKY STOP na skrátené číslo 6305. Deaktivácia je bezplatná.

 

Cena služby

Cena služby na 30 dní pre zákazníkov Orange Slovensko a Telefonica O2 je 0,20 EUR s DPH. Platba sa uskutoční prostredníctvom spoplatnenej SMS v hodnote 0,2 EUR s DPH.

Pre zákazníkov Slovak Telekom je služba na prvých 30 dní zdarma. Každých nasledujúcich 30 dní je cena služby 0,2 EUR s DPH. Platba sa uskutoční prostredníctvom spoplatnenej SMS v hodnote 0,2 EUR s DPH.

 

Zákazník na správne využívanie služby musí mať aktívne pripojenie do internetu prostredníctvom mobilného telefónu. Všetky dáta prenesené užívaním služby si spoplatňujú operátori podľa aktuálneho cenníka. Cena odoslanej SMS je spoplatnená operátormi podľa aktuálneho cenníka. V prípade otázok a reklamácií nás kontaktujte prostredníctvom e-mailu na info@firma.zoznam.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu