Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

TÁTO BANKA SA PARÁDNE ZBLÁZNILA! Za pôžičku vás okamžite odmení až do 400 eur a nielen to, POZRITE!

Parádna pôžička Advertoriál Zobraziť galériu (5)
Parádna pôžička (Zdroj: Getty Images)

Slovo inflácia sa v posledných týždňoch skloňuje na každom kroku. Hádam každý už v týchto dňoch zaznamenal výrazné zdražovanie, ktoré má na svedomí. Myslíte si, že infláciu porazíte šetrením? Omyl! Rozumným riešením v týchto časoch môže byť, naopak, pôžička – a teraz sa vám môže dokonca parádne oplatiť. Z vašich zrealizovaných plánov sa môžete tešiť ihneď a ešte k tomu za terajšie ceny, nie tie nafúknuté infláciou.

Podľa slovenského Štatistického úradu inflácia v máji dosiahla až 12,6 % a na ďalšie mesiace odborníci predpovedajú jej ďalšie zvyšovanie. Jedno je isté: hodnota peňazí je každým dňom nižšia a reálne tak kvôli tomu chudobnieme. Veď za rovnaké peniaze si teraz môžeme kúpiť až o 12,6 % tovarov či služieb menej ako prednedávnom!

Táto situácia nenahráva ani našim úsporám, ktoré ležia „ladom“ na bežných bankových účtoch, alebo si ich, v horšom prípade, schovávame doma „do prasiatka.“ Za istých okolností však môže mať inflácia aj pozitívnu stránku. Predovšetkým ak splácate pôžičku s nemennou úrokovou sadzbou. V dôsledku inflácie váš príjem môže vzrásť, no výška mesačnej splátky sa nezmení. Bude vám teda odoberať menšiu časť z vášho mesačného príjmu.

Ceny rastú, mesačná splátka pôžičky je však nemenná

Tak, ako stráca na hodnote všetko ostatné, bude to platiť aj o vašich budúcich splátkach a reálne tak zaplatíte sumu znehodnotenú o vysokú infláciu. V konečnom dôsledku súčet vašich splátok bude predstavovať menej ako bude nová cena vašich plánov ešte počas splácania pôžičky. Vie to aj Raiffeisen banka, ktorá si pre svojich klientov pripravila Parádnu pôžičku, vďaka ktorej môžete teraz navyše získať aj okamžitý bonus, ktorý môže byť v čase zdražovania vítanou finančnou injekciou.

Parádna pôžička
Zobraziť galériu (5)
Parádna pôžička  (Zdroj: Getty Images)

Bliká vám pri predstave pôžičky v hlave červená kontrolka? Je to prirodzené, k požičiavaniu peňazí treba pristupovať zodpovedne a s rozvahou a do úvahy treba brať aj náklady a poplatky, ktoré sa s vybavením pôžičky spájajú. V Raiffeisen banke si však nad poplatkami hlavu lámať nemusíte! Parádnu pôžičku od 300 eur až do 30 000 eur si tu môžete zriadiť už do niekoľkých minút, a to úplne bez poplatkov.

Ak sa pre túto možnosť rozhodnete do konca júna, Raiffeisen vás navyše odmení bonusom podľa výšky úveru až do 400 eur okamžite. Ďalšími bonusmi až do výšky 400 eur vás za riadne splácanie následne odmení každý rok. Tieto odmeny sa vzťahujú na pôžičky od 2050 eur.

Využite bonus na čokoľvek

Bezúčelovú Parádnu pôžičku môžete využiť, nech už potrebujete peniaze na čokoľvek – či sa už rozhodnete použiť peniaze na rekonštrukciu domácnosti, kúpu vozidla či domácich spotrebičov alebo sa rozhodnete spojiť svoje pôžičky a úvery do jedného a refinancovať ich.

Parádna pôžička
Zobraziť galériu (5)
Parádna pôžička  (Zdroj: Getty Images)

Pre konkrétnu predstavu, pri pôžičke 3000 eur so splátkami vo výške 50 eur mesačne tak získate odmenu 100 eur hneď po načerpaní pôžičky a za riadne splácanie splátok vás Raiffeisen každý rok odmení sumou 108 eur. Dohromady tak k pôžičke môžete získať parádnu odmenu až do 964 eur!

Využiť ju môžete napríklad na ďalšie vylepšenie svojej domácnosti. Či ste sa už vrhli do rekonštrukcie kúpeľne, zariadenia novej detskej izby alebo do obnovy kuchyne, vždy sa nájde niečo, čo by ste mohli ešte vylepšiť alebo zdokonaliť. Okamžitá odmena je na spontánne vylepšenia vašich plánov ako stvorená. Odmenu si však môžete odložiť aj na nečakané výdavky, napr. na zaplatenie vyúčtovania za energie. Nečakajte teda, kým inflácia ešte viac vzrastie a zrealizujte čo najviac vašich plánov vďaka Parádnej pôžičke ihneď. 

Vypočítajte si hneď výšku vašej odmeny!

 

Príklad výpočtu ročnej percentuálnej miery nákladov Parádnej pôžičky (RPMN): Celková výška pôžičky: 3 000 EUR, výška mesačnej splátky: 50,38 EUR (výška poslednej splátky pôžičky je 12,09 EUR), poplatok za poskytnutie: 0 EUR, počet splátok 96, doba splatnosti 8 rokov (lehota splatnosti je kratšia ako  požadovaná z dôvodu, že pre výpočet RPMN bol použitý dodatočný zákonný predpoklad). Štandardná úroková sadzba: 12,80 % p. a. (fixná), RPMN: 12,64 %, celková čiastka ktorú zaplatíte: 4 647,81 EUR. Po zohľadnení okamžitej odmeny a odmeny za riadne splácanie za celé obdobie splácania: Úroková sadzba: 6,53 % p. a. (fixná), RPMN: 6,48 % a celková čiastka, ktorú zaplatíte: 3 683,81 EUR. Okamžitá odmena 100 EUR Vám bude vyplatená po načerpaní pôžičky. Odmena za riadne splácanie Vám bude vyplatená  každý rok vo výške až 108 EUR, t. j. dohromady u nás získate odmenu až 964 EUR. Pre všetky príklady platí, že pri výpočte úrokov vychádzame zo skutočného počtu dní v jednotlivých mesiacoch a predpokladu dĺžky kalendárneho roka 360 dní.

Advertoriál pripravený v spolupráci s Raiffeisen bank.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu