Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pribudne v Smižanoch 100 nových pracovných miest?

BRATISLAVA - V priemyselnej zóne obce Smižany, v okrese Spišská Nová Ves, by mal vyrásť obchodno-výrobný areál. Spoločnosť Finalli SK s.r.o. plánuje investovať do výstavby areálu zhruba 6,6 mil. eur.

Ako vyplýva z investičného zámeru, ktorý spoločnosť už predložila na posúdenie vplyvov na životné prostredie (Environmental Impact Assessment - EIA), v obchodno-výrobnom areáli by malo vzniknúť 100 nových pracovných miest.

S výstavbou areálu plánuje spoločnosť podľa investičného zámeru začať v polovici tohto roka. Celkové ukončenie výstavby je pritom naplánované na rok 2013. Obchodno-výrobný areál bude pozostávať zo štyroch samostatných hál, z toho jedna hala bude obchodná a tri haly budú slúžiť pre výrobu. Jedna výrobná hala bude slúžiť pre investora Finalli SK na farbenie vlákien alebo textílií a v ďalších dvoch bude umiestnená strojárenská respektíve elektrotechnická výroba ďalších spoločností. Obchodno-výrobný areál sa bude rozprestierať na ploche 14,4 tisíc metrov štvorcových.

Spoločnosť Finalli SK so sídlom v Spišskej Novej Vsi vznikla podľa výpisu z Obchodného registra v roku 2005. Spoločnosť kontroluje jedna fyzická osoba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu