Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KOMENTÁR Richarda Sulíka: Stačí jeden hárok

V utorok som ohlásil vznik prípravného výboru strany Sloboda a Solidarita, v skratke SAS a bol som veľmi príjemne prekvapený reakciou. Prišlo mi vyše 500 mailov (na každý som odpovedal osobne) od ľudí, ktorým vôbec nie je jedno v akej krajine žijú, ktorí sú zvyknutí sa živiť vlastnou prácou a česť nie je pre nich niečo, čo sa nenosí. Navyše, všetkých týchto ľudí spája hodnota, ktorú aj SAS pokladá za mimoriadne vysokú - SLOBODA.

Samozrejme, že nie každý s nami bude súhlasiť, ale to množstvo pozitívnych ohlasov ma utvrdzuje v tom, že existuje priestor pre stranu, ktorá bude obhajovať slobodu osobnú a slobodu ekonomickú. Ekonomická sloboda sú pre nás najmä nižšie dane a odvody, konkrétne 16% daň z príjmu, 16% DPH a 16% odvody z celkových príjmov. Viac v našich tézach, na základe ktorých začiatkom budúceho roka predstavíme volebný program. Upozorňujem, že tézy sú neúplne.

Náš cieľ je dostať sa v najbližších voľbách do parlamentu. So SMERom vládnuť nebudeme, za žiadnych okolností a v žiadnej konštelácii. V ďalších voľbách (predpoklad je rok 2014) chceme byť vo vláde a realizovať náš volebný program postavený na slobode ľudí.

Som presvedčený, že aj medzi čitateľmi tohto článku sa nájde zopár našich prívržencov a chcem ich pekne poprosiť nám pomôcť podpismi za vznik strany. Jeden vyplnený hárok bohate postačí. Po zozbieraní podpisov, napísaní volebného programu a stanov podáme žiadosť o registráciu strany, čo predpokladám bude vo februári budúceho roka. Dovtedy bude stáť aj tím kvalitných a nových ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu