Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V Nových Zámkoch chcú postaviť 85 bytov za dva a pol roka

BRATISLAVA - V prvej etape výstavby obytného súboru v Nových Zámkoch na sídlisku Západ II plánujú postaviť 85 bytov s kompletnou technickou vybavenosťou a výmerou zastavanej plochy 951,46 štvorcových metrov. Stavebné práce s predpokladanými nákladmi 160 mil. Sk (5,31 mil. €) bez dane z pridanej hodnoty by mali trvať dva a pol roka s plánovaným začiatkom 1. júna 2009 a ukončením 30. novembra 2011.

Dodávateľ bude vybraný v práve vyhlásenej verejnej súťaži, v ktorej je kritériom na hodnotenie ponúk najnižšia cena. Vyplýva to z informácií uverejnených vo Vestníku verejného obstarávania. Lehota na požiadanie o súťažné podklady je 24. septembra, na predkladanie ponúk a ich otváranie 29. októbra 2008.

Ponuky uchádzačov budú viazané minimálne do 3. decembra tohto roka. Výstavba bytov v Nových Zámkoch má byť financovaná z vlastných prostriedkov mesta, dotácie ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja a podpory Štátneho fondu rozvoja bývania. Záujemcovia musia preukázať, že v každom z rokov 2005 až 2007 hospodárili so ziskom a dosiahli obrat minimálne 100 mil. Sk (3,32 mil. €).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu