Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

SPP chystá mimoriadne odpočty plynomerov

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP) bude robiť mimoriadne odpočty stavu plynomerov pre domácnosti. Odpočty sa robia v súvislosti s vydaným cenníkom za dodávku zemného plynu pre domácnosti od 20. júla 2011.

Mimoriadne odpočty pre SPP zabezpečí SPP - distribúcia, a.s. Prevádzkovateľ distribučnej siete, spoločnosť SPP - distribúcia, a.s. zabezpečí mimoriadne odpočty k 19. júlu 2011 na základe údajov o spotrebe zemného plynu z predchádzajúceho obdobia.

Spotreba zemného plynu bude vypočítaná podľa typových diagramov dodávky pre každého odberateľa individuálne na základe platnej metodiky schválenej Úradom pre reguláciu sieťových odvetví a v súlade s Prevádzkovým poriadkom SPP - distribúcia, a.s.

Zákazníci SPP majú pre účely tohto mimoriadneho odpočtu možnosť nahlásiť stav plynomeru od 20. do 27. júla 2011 na Zákaznícku linku SPP 0850 111 363, počas pracovných dní od 7:00 do 20:00, prípadne na e-mailovú adresu: zakaznickalinka@spp.sk.

Mesačné preddavky zohľadňujúce nové cenníkové ceny sa pre zákazníkov SPP automaticky budú meniť až po vystavení vyúčtovacej faktúry za riadne vyúčtovacie obdobie. Informovala Patricia Kubicová, špecialista externej komunikácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu