Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dubnická elektronická spoločnosť plánuje prijať asi 500 ľudí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TRENČÍN – Dubnická elektronická spoločnosť Delta Electronics chce prijať do dvoch až troch rokov takmer 300 nových zamestnancov Celkovo plánuje zamestnať 500 ľudí, pričom v súčasnosti tu pracuje 800 ľudí.

„V našom pláne počítame s 250 až 300 novými pracovnými miestami v horizonte dvoch až troch rokov. Maximálny počet ľudí, s ktorými môžeme uvažovať v plánovanom rozšírení, je 500 nových zamestnancov. Celková výška investície predstavuje 20 mil. eur,“ uvádza sa na stránke spoločnosti.

Spoločnosť zvažuje rozšírenie svojej prevádzky v Dubnici nad Váhom. „Súčasná prevádzka funguje úspešne a vidíme potenciál ďalšieho rastu našich produktov a služieb v rámci Európy. Zvyčajne si takéto projekty vyžadujú dlhý čas realizácie a preto sme začali s určitými prípravami,“ tvrdí firma. „Zatiaľ nebolo stanovené definitívne rozhodnutie o aktuálnej realizácie ani termín realizácie, nakoľko rozvoj našich trhov ako aj regionálny a politický rozvoj pre tento rok sú zatiaľ neisté. Konečné rozhodnutie očakávame približne o dva až tri mesiace“.

Spoločnosť Delta Electronics (Slovakia), s.r.o., pôsobí na Slovensku od roku 1994, keď vzniklo predajné zastúpenie v Bratislave a začala sa spolupráca na výrobe našich produktov s lokálnym partnerom v Novej Dubnici. Firma špecializujúca sa hlavne na výrobu komplexného sortimentu napájacích zdrojov. Medzi jej zákazníkov patria firmy ako Apple, IBM, Hewlett-Packard, Dell či Fujitsu. Spoločnosť je známa aj dodávkami solárnych systémov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu