Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Predtucha

Sandra Bullock Zobraziť galériu (2)
Sandra Bullock

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dom, milujúceho manžela a dve rozkošné dcérky. Jej život je perfektný až do chvíle, keď dostane správu, že jej manžel Jim (Julian McMahon) zomrel pri automobilovej nehode. Pre oddanú manželku a matku je to tým najhorším, čo si dokázala predstaviť.

Otázkou však zostáva – nejde skutočne iba o predstavy? Keď sa Linda nasledujúce ráno zobudí, jej manžel je živý a zdravý.

Celé nešťastie najskôr považuje za nočnú moru, no potom sa to stane znovu – niektoré rána nachádza manžela vedľa seba, zatiaľ čo inokedy sa prebúdza ako vdova. Dni svojho života prežíva akosi nepochopiteľne a zmätene.

Lindina traumatizujúca predtucha uvedie do pohybu sled podivných udalostí, ktoré menia tok času. Keď ju záhadné okolnosti privedú k zisteniu, že jej perfektný život možno nebol taký, ako sa zdalo, jej svet sa ocitne hore nohami. V zúfalej túžbe zachrániť svoju rodinu sa pustí do hektického súboja s časom a osudom, aby sa pokúsila zachovať všetko, čo s Jimom vybudovala.

Sandra Bullock patrí k najžiadanejším hollywoodskym herečkám, nedávno sa objavila vo filme Paula Haggisa Crash. Jej prelomovou rolou sa stala v roku 1994 úloha v snímke Nebezpečná rýchlosť. Jej ďalšie dva filmy – romantická komédia Zatiaľ čo si spal a thriller Sieť – slávili úspech u filmových kritikov i publika. Bullock má na konte množstvo cien a nominácií vrátane nominácie na Zlatý glóbus v komediálnom trháku Miss špeciálny agent a za úlohu vo filme Nebezpečná rýchlosť.

Žáner: thriller
Distribúcia: TATRAFILM, s.r.o.
Odporúčaná prístupnosť: MP-12
Farebný, České titulky, 93 min., ŠU formát, Dolby Digital
bontonfilm.sk

Trailer Predtucha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu