Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

MY LITLLE PONY už čoskoro na veľkom plátne

PR článok Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Forum film)

Všetci fanúšikovia obľúbených poníkov sa dočkali! Už 19. októbra prichádza MY LITTLE PONY VO FILME do slovenských kín. Svoje hlasy postavičkám prepožičali mnohí známi herci a speváci - Kristína Turjanová, Bibiana Ondrejková, Andrea Karnasová, Lucia Hurajová, Mária Čírová, Barbora Švidraňová či Sveťo Malachovský.

MY LITTLE PONY vo filme predstavuje šesticu obľúbených farebných poníkov, ktorých na veľkom plátne čaká najzaujímavejšie a najkrajšie dobrodružstvo všetkých čias! Keď strašný Hromový kráľ napadne Canterlot s úmyslom ukradnúť poníkom ich čarovnú moc, budúcnosť Equestrie je ohrozená. Všetky poníky sa musia vydať na nebezpečnú hrdinskú cestu, ktorá ich po prvýkrát zavedie za hranice domoviny. Aby vyhľadali pomoc, budú musieť prejsť cez magické hory, tajomnú podmorskú krajinu a dokonca sa odviezť na lietajúcej pirátskej lodi!

Ústredným motívom filmového príbehu, je to, čo bolo vždy vo svete My Little Pony najdôležitejšie. „Tieto postavičky a ich dobrodružstvá vždy hovorili o nadväzovaní nových priateľstiev a o tom, ako sú priatelia pre všetkých nesmierne dôležití,“ vysvetľuje režisér filmu Thiessen. „Ten príbeh sa v  televíznom seriáli opakuje stále dokola, takže sme si museli položiť otázku, ako by sme ho mohli ozvláštniť.  A odpoveď znela – vo veľkom štýle. To bol jeden z dôvodov, prečo sme museli s našimi hrdinami opustiť útulnú Equestriu a vydať sa ďaleko za jej hranice, kde ľudia ani ďalšie tvory nepoznajú priateľstvo a musia sa od poníkov naučiť, čo to je.

Film predstavuje nový rozmer vo svete My Little Pony. Poníky žijú vo svojej bájnej krajine, kde neexistujú takmer nijaké starosti. Pre film však bolo treba vymyslieť nejakú zložitejšiu zápletku, ktorá by udržala celovečerný príbeh. Najlepším riešením sa ukázal motív priateľstva, ktoré poníky predstavujú všade tam, kde o ňom ešte nepočuli. Toto bolo najväčšou výzvou pre hlavnú hrdinku Twilight, ktorá vo filme zažíva situácie, v ktorých nič nefunguje tak, ako je zvyknutá. Equestria je v ohrození a ona musí urobiť všetko pre jej záchranu. Veľmi dobre vie, že bez pomoci svojich priateľov to nikdy nedokáže.

MY LITLLE PONY už
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Forum film)

 Fanúšikovia okrem svojich obľúbených poníkov uvidia aj množstvo nových postavičiek a svetov a zažijú ohromné dobrodružstvá, ktoré sa dajú vychutnať iba na veľkom plátne v kine. Vo filme sa objavuje niekoľko rôznych tém a jednou z hlavných je dôvera medzi priateľmi, ktorí vedia, že sa vždy môžu spoľahnúť jeden na druhého, v čom spočíva hlavná sila priateľstva.

Herečka Zoe Saldana, hviezda blokbasterov ako nový Star Trek, Strážcovia Galaxie či Avatar, ktorá v originálnej verzii nahovorila kamarátku poníkov, vtáčiu pirátku Celaeno, spomína, ako ona sama milovala poníky.  “Prežila som detstvo v 80-tych rokoch, takže My Little Pony boli v istej fáze môjho života tá najvzrušujúcejšia vec na svete.  Teraz, keď som rodič, páči sa mi byť súčasťou niečoho, čo deťom prináša krásne posolstvo.  Je to úžasný pocit, lebo mi to pripomína, ako som sa cítila ako dieťa. Myslím, že dnešné deti budú týmto filmom unesené rovnako, ako sme my boli televíznym seriálom v tých časoch.” O svojej postave hovorí: „Kapitán Celaeno je zodpovedná a empatická a svojím správaním ukazuje deťom, v čom spočíva úloha vodcu. Že to nie je len o rozkazovaní iným, ale aj o prevzatí zodpovednosti. Vodca sa musí starať o svoj tím, musí premýšľať, zvažovať a najmä ísť ostatým príkladom.“  

My Little Pony je fenomén, ktorý milujú už celé generácie. Dospelí sledovali televízny seriál, keď boli deti, a dnešné deti s poníkmi hrajú. Filmové spracovanie očarí malých aj veľkých divákov, pretože ich v kine čaká ohromná zábava.

MY LITLLE PONY už
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Forum film)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu