Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Ronaldo, pozor, Herculovo telo očarilo aj Irinu

Zobraziť galériu (3)

Všetci fanúšikovia dobrodružnej akcie a Dwayna Johnsona sa majú na čo tešiť. Do kín práve prichádza jeho najnovší film o prvom super-hrdinovi všetkých čias – legendárnom Herculovi.

Je to postava, pre ktorú sa podľa vlastných slov narodil. Hercules bol jeho najobľúbenejším hrdinom už od detstva a odkedy prišiel do Hollywoodu, túžil po tom, aby si ho mohol zahrať vo filme.  Keď sa tento sen stal skutočnosťou, Dwayne sa rozhodol, že nebude Hercula iba hrať – on s ním chcel stať naozaj. Pred natáčaním absolvoval neuveriteľne náročný fyzický tréning a držal prísnu diétu.  Svoju už aj tak impozantnú postavu počas 6 mesiacov strávených v posilňovni ešte viac zdokonalil, aby filmoví diváci videli na plátne skutočného Hercula. Každý jeden deň strávil pred natáčaním 4 hodiny v maskérni, aby podoba s napoly bohom a napoly človekom bola čo najvernejšia. Dlhé vlasy, zamaskované tetovania a veľa jaziev v kombinácii s úžasným levím kostýmom urobili z obľúbenej akčnej hviezdy presnú kópiu mýtického bojovníka.

Herculovu lásku vo filme stvárňuje Irina Shayk, Ronaldova priateľka a zároveň jedna z najžiadanejších svetových top-modeliek, ktorá sa na filmovom plátne objavuje po prvýkrát. A hneď  v horúcej scéne z kúpeľa, v ktorej sa diváci presvedčia, že jej krivky sú naozaj božské.

V českej dabovanej verzii jej prepožičala svoj hlas Monika Marešová, ešte stále manželka známeho moderátora Leoša Mareša.  Hoci to pre moderátorku bola úplne prvá skúsenosť s dabingom, zvládla to úplne bravúrne a dokonca nahovorila v tomto filme aj 2 ďalšie menšie postavy.

Klasický mytologický príbeh o Herculovi dostáva úplne nový, adrenalínový rozmer 21. storočia. Začína v momente, kedy Hercules splnil povestných dvanásť úloh, aby sa vykúpil zo svojich minulých hriechov. Žije vo vyhnanstve a živí sa ako žoldnier. On a jeho päť verných spoločníkov putujú po starovekom Grécku a výmenou za zlatou poskytujú ochranu každému, kto ich potrebuje. Keď o ich služby požiada samotný trácky kráľ a jeho krásna dcéra, ktorých krajinu neustále ohrozujú tyranskí bojovníci,  Herkules pochopí, že svojmu osudu nemôže utiecť. Musí prijať svoj vlastný mýtus a stať sa opäť tým slávnym hrdinom, ktorým bol kedysi dávno..

Film sa v slovenských kinách premieta od 24. júla v 2D verzii s titulkami a v 3D verzii s českým dabingom.

 

 

 

-reklamná správa- 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu