Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V oku búrky

Zobraziť galériu (15)

New Line Cinema uvádza v spolupráci s Village Roadshow Pictures katastrofický film, “V oku búrky.” Režisérom filmu je Steven Quale (“Final Destination 5”) a producentom Todd Garner (“Zookeeper,” “Knight and Day”).

Mesto Silverton počas jediného dňa zničia nečakané útoky tornáda. Celé mesto je odsúdené na milosť nevypočítateľných a vražedných smrští, a lovci búrok predpovedajú, že to najhoršie ešte len príde. Väčšina ľudí hľadá úkryt, ale niektorí mieria priamo do smršte. Otázkou je, ako ďaleko až zájde lovec búrok, keď má príležitosť, ktorá sa už nemusí opakovať.

Film rozprávaný z pohľadu profesionálnych lovcov búrok, vzrušenie-hľadajúcich amatérov aj odvážnych obyvateľov mesta “V oku búrky” vás vezme priamo do oka búrky, kde budete môcť pozorovať matku prírodu priamo pri jej extrémnom vyčíňaní.

Quale film režíroval podľa scenára Johna Swetnama. Výkonnými producentami sú Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Mark McNair, Jeremy Stein a Bruce Berman.

Vo filme si zahrali Richard Armitage (“The Hobbit: An Unexpected Journey,” “The Hobbit: The Desolation of Smaug”), Sarah Wayne Callies (televízne “The Walking Dead”), Matt Walsh (“Ted”), Alycia Debnam-Carey (“Where the Devil Hides”), Arlen Escarpeta (“Final Destination 5”), Nathan Kress, Jon Reep a Jeremy Sumpter.

V kreatívnom štábe pracovali viacerí členovia Qualovho tímu z filmu “Final Destination 5” ako napríklad kameraman Brian Pearson, architekt David Sandefur, strihač Eric Sears, hudobný skladateľ Brian Tyler či kostýmová výtvarníčka Kimberly Adams.

New Line Cinema production v spolupráci s Village Roadshow Pictures a Broken Road production uvádzajú “V oku búrky”. Film bude distribuovaný Warner Bros. Pictures a Warner Bros. Entertainment Company, vo vybraných teritóriách Village Roadshow Pictures.

Na Slovensku film uvedie distribučná spoločnosť Continental film už 7. Augusta 2014.

-reklamná správa- 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu