Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

GRANDHOTEL BUDAPEŠŤ - HVIEZDNA ZOSTAVA NA ČELE S OSCAROVÝM REŽISÉROM

GRANDHOTEL BUDAPEŠŤ Zobraziť galériu (12)
GRANDHOTEL BUDAPEŠŤ (Zdroj: Barracuda)

Už od 20. marca budete mať šancu vidieť v slovenských kinách najnovšiu komédiu na Oscara nominovaného režiséra Wesa Andersona. A ako je jeho dobrým zvykom k natáčaniu si prizval mnoho zvučných mien Hollywoodu.

Vo filme Grandhotel Budapešť budete môcť vidieť hviezdy ako Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Owen Wilson Tilda Swinton a v neposlednom rade Saoirse Ronan.

Grandhotel Budapešť je o dobrodružstvách pána Gustava H., legendárneho vedúceho jedného slávneho európskeho hotela medzi dvoma svetovými vojnami a Zera Mustafu, pikolíka, ktorý si získa jeho dôveru a priateľstvo. Budete svedkami nečakanej vraždy bohatej dedičky, zúrivého boja o rodinný majetok, krádeže a vrátenia obrazu nevyčísliteľnej hodnoty, premyslených útekov a zrodenia tej najsladšej lásky.

Grandhotel Budapešť ponúka 6hviezdičkovú zábavu, ktorá žánrovo plynule prechádza z akčnej komédiedo drámy, romantiky, detektívky či grotesky a to všetko v odzbrojujúcom tempe, ktoré pomáhajú udržiavať režisérovi obľúbení herci (Bill Murray, Jason Schwartzman, Adrien Brody) aj hviezdni „nováčikovia“ (Jude Law, Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Willem Dafoe a mnohí ďalší). Pridajte k tomu bezbrehú režisérovu invenciu,vďaka ktorej si ani na chvíľu nemôžete byť istí čo vás čaká v ďalšej sekunde a vyjde vám, že vynechať tento originálny a zábavný film by bola priam grandiózna chyba.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu