Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

LIAM NEESON ZACHRAŇUJE LIETADLO PRED ZABIJAKOM, KTORÝM JE… ON SÁM?

Non stop Zobraziť galériu (7)
Non stop (Zdroj: bonton film)

„Každých dvadsať minút jeden pasažier na palube tohto lietadla zomrie.“

… Touto SMS správou začína napínavý akčný thriller NON-STOP plný diabolských zvratov, v ktorom si Liam Neeson zahral „vzdušného maršála“ - agenta, zodpovedného za bezpečnosť cestujúcich v lietadle.

Väčšinu svojich všedných pracovných dní trávi Bill Marks tým, že jednoducho len sedí v lietadle a dáva pozor. A už ho to dávno nebaví. Neznáša lietanie a všetky s tým spojené otravné fronty a čakanie. Ibaže tentoraz je všetko inak.

Neviditeľný terorista ho počas letu začne bombardovať esemeskami, v ktorých žiada, aby vláda na jeho tajný účet zaslala 150 miliónov dolárov. V opačnom prípade každých dvadsať minút niekoho v lietadle zabije. A v tichosti svoje slová doloží činom: vzápätí je v lietadle nájdená prvá mŕtvola. „Tak čo, už som upútal tvoju pozornosť?“ podpichuje v ďalšej SMS.

Rovnako ako divák, aj Liam Neeson alias agent Bill Marks sa snaží prísť na to, ako neznámy terorista dokáže zabíjať ľudí v letadle bez toho, aby si ktokoľvek čokoľvek všimol. A zatiaľ čo agent rozbehne mrazivý závod s časom, vyjde najavo, že zloduchov účet je vedený na jeho vlastné meno. Je hádam on sám tým vydieračom a únoscom lietadla? Alebo je zase všetko inak? A tým nie sú prekvapujúce dejové zvraty filmu zďaleka vyčerpané...

Vo filme Non-Stop sa Liam Neeson už po druhý raz pracovne stretol s režisérom Jaumeom Collet-Serrom, ktorý ho predtým obsadil do thrilleru Neznámy ako muža, ktorý sa prebúdza z kómy a zisťuje, že ho niekto medzičasom pripravil o identitu a celý jeho život. A v oboch príbehoch sa hrdina dostáva do situácie, keď mu nikto neverí...

Po jeho boku sa potom na plátne objavia hneď dve sympatické ženy: Julianne Moore a Michelle Dockery, známa z kultového seriálu Panstvo Downtown. Ale môže im naozaj veriť? Radšej nie.

V tomto thrilleri totiž nemôžete veriť nikomu.

NON-STOP – v kinách do 27. februára

Trailer k filmu si môžete pozrieť TU:

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu