Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VYDAJTE SA NA PRECHÁDZKY S DINOSAURAMI – film v 3D

Prechádzky s dinosaurami Zobraziť galériu (18)
Prechádzky s dinosaurami (Zdroj: Barracuda)

Zažite najväčšie dobrodružstvo za posledných 70 miliónov rokov v animovanom filme pre celú rodinu, ktorý bol inšpirovaný úspešným seriálom televízie BBC. V kinách ho môžete vidieť od 19. decembra s výborným slovenským dabingom.

Dinosaury už dlho predstavujú jedinečný fenomén, ktorý ako magnet priťahuje deti aj dospelých. Nedávne paleontologické objavy v spojení s prelomovými filmovými technológiami teraz predstavia nové a jedinečné dinosaury, ktoré sú skutočnejšie ako kedykoľvek predtým. Zoznámte sa teda s hlavnými hrdinami príbehu Prechádzky s dinosaurami:

Prechádzky s dinosaurami
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Barracuda)
PATCHI ( Vladimír Kobielsky ) – Patchi je zvedavec a optimista.  Hlavný hrdina filmu Patchi je Pachyrhinosaurus a sprevádza nás prehistorickým obdobím, v ktorom sa náš príbeh odohráva. Zamilujeme si ho už ako mláďa a spoločne s ním prežijeme dobrodružstvá a úskalia počas jeho dospievania. Nie je síce ani najväčším, ani najdrsnejším členom svorky, ale hlavu aj srdce má na správnom mieste. Aby sa mohol stať vodcom svorky a získať srdce Juniper, musí najprv prežiť rôzne dramatické situácie. Nie je od prírody agresívny, ale má bojového ducha a riskuje vlastný život, aby zachránil Juniperu a brata Hundroša.
Prechádzky s dinosaurami
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Barracuda)
JUNIPERA ( Gabriela Škrabáková Kreutz )– Už ako mláďa zažije s Patchim veľa dobrodružstiev a preukáže silu a odolnosť po oddelení od jej rodiny a svorky. S Patchim sa veľmi zblížia, aj keď to nechce dávať najavo. Vždy počúva mamu na slovo, ale najradšej by bola keby nemusela poslúchať pravidlá správania jej svorky a mohla si sama vybrať druha (Patchiho),  namiesto toho, aby sa z nej stala len členka háremu vodcu svorky.
Prechádzky s dinosaurami
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Barracuda)

HUNDROŠ ( Marián Miezga ) – Veľký, silný a tvrdohlavý – Hundroš nemyslí na nič iné, iba ako sa stať vodcom svorky.   S bratom Patchim vychádza dobre, ale pri napĺňaní svojho cieľa na neho často zabúda. Nedostatok rozumu si vynahrádza veľkou dávkou odvahy.

Prechádzky s dinosaurami
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Barracuda)
GORGON (Temný princ) – Jednoducho povedané, je zloduchom nášho filmu. Šikovný, rýchly a hrôzostrašný Gorgosaurus – vždy hľadá ďalšiu obeť. Je prefíkaný a neúprosný. Používa premyslené taktiky a stratégie lovu. Patchiho otca zabil Gorgosaurus a preto je preňho Gorgonova hrozba obzvlášť pálčivá.
Prechádzky s dinosaurami
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Barracuda)
ALEX  ( Maroš Kramár ) – Malý šikovný zubatý vták (z rodu Alexornis). Vo filme majú títo vtáci symbiotický vzťah s Pachyrhinosaurami – živia sa kliešťami a iným hmyzom, ktorí ich obťažuje a za odmenu dostávajú zadarmo jedlo a bezpečné miesto na hniezdenie. Alex sa stane Patchiho kamarátom a spojencom. Vždy sa ukáže v s právnom čase a na správnom mieste tak, aby Patchiho usmernil na správnu cestu. Je vtipný a trošičku sarkastický, ale Patchi a jeho dobrodružstvá ho fascinujú.

 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu