Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

The Amazing Spider Man 2: Celosvetová premiéra traileru

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: ITA film)

Priaznivci komiksových hrdinov sa konečne dočkali. Včera, 5. decembra, mal celosvetovú online premiéru trailer k pokračovaniu úspešnej snímky The Amazing Spider Man 2. Film bude mať v slovenských kinách premiéru v máji 2014.

Príbeh Petra Parkera alias Spider Mana pozná snáď každý. Neustále zvádza vnútorný boj medzi všednými povinnosťami Petra Parkera a obrovskou zodpovednosťou Spider Mana. Navyše moc zla opäť narastá a ľudstvo je voči nemu bezbranné...

Byť Spider Man (Andrew Garfield) je úžasné. Peter Parker nepozná nič lepšie ako sa preháňať pomedzi mrakodrapmi, zachraňovať ľudí a tráviť čas s Gwen (Emma Stone). Avšak má to svoju daň. Keď sa New York ocitne v ohrození, všetci sa spoliehajú práve na Spider Mana. Na scéne sa totiž objaví hrozivý Electro (Jamie Foxx) a nadľudsky silný Rhino (Paul Giamatti) s jasným cieľom: ovládnuť mesto. Peter má pred sebou najťažší súboj. Na pomoc mu prichádza dávny priateľ Harry Osborn (Dane DeHaan). Zisťujú, že všetci jeho nepriatelia majú jedno spoločné: OsCorp.

Snímku režíruje Marc Webb, produkčný tím tvoria Avi Arad a Matt Tolmach. Autormi scenára sú Alex Kurtzman, Roberto Orci a Jeff Pinkner.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu