Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Bling Ring: Ako VIP-ky

Emma Watson sa poriadne odviazala. Zobraziť galériu (10)
Emma Watson sa poriadne odviazala. (Zdroj: Forum film)

Luxusné značky, kopa prachov a nikdy nekončiace žúry. Presne o tomto sníva skupinka teenagerov – patriť k VIP-kám Hollywoodu a štýlovo si užívať ako celebrity. A preto vymyslia dokonalý plán...Cez statusy na sociálnych sieťach vypracujú harmonogram večierkov, filmových premiér, koncertov a osláv kam známe osobnosti chodievajú, potom zistia ich domáce adresy a vo vhodnom čase k nim môžu ísť bez akýchkoľvek obáv ʺnakupovaťʺ.

Príliš jednoduché ? Neuveriteľné ? Iba na prvý pohľad. Takýto šikovný gang, neslávne známy pod menom Bling Ring, skutočne vyčíňal v pred niekoľkými rokmi v Los Angeles. Ich obeťami sa okrem iných stali aj Paris Hilton, Orlando Bloom a Miranda Kerr, Lindsay Lohan či Megan Fox. Mladí zlodeji ich pripravili nielen o pokojný spánok, ale aj o 3 milióny dolárov v hotovosti, množstvo drahých šperkov a veľa ďalších cenných predmetov. Podarená partička si z luxusných príbytkov slávnych hviezd odnášala značkové oblečenie, doplnky, hodinky, kabelky, umelecké diela a dokonca aj spodnú bielizeň, zbrane či kokaín. Ale v konečnom dôsledku im nešlo len o krádeže. Ich akcie boli v prvom rade privátnymi divokými žúrkami so všetkým, čo k tomu patrí. Obliekať si značkové šaty, nosiť luxusné doplnky, voziť sa v štýlových autách, patriť k smotánke a hlavne – ukazovať to všetkým na Facebooku. Kto by sa nepochválil, že bol v šatníku Paris Hilton? Chceli sa stať slávnymi a to sa im nakoniec aj podarilo. Ich príbeh spôsobil v amerických médiách obrovskú senzáciu a na povestných „5 minút“ sa ich tváre ocitli na všetkých titulkách.

Režisérka Sofia Coppola bola týmto príbehom taj nadšená, že sa ho rozhodla použiť ako námet na svoj ďalší film. Do jednej z hlavných postáv obsadila Emmu Watson, ktorá sa preslávila ako Hermiona v ságe o Harrym Potterovi. Jej úloha povrchnej cvičiteľky pole dancing-u (kombinácia gymnastiky a tanca pri vertikálnej tyči) je úplne odlišná od postáv, ktoré Emma doteraz hrala a podľa jej slov si užívala možnosť robiť šialené veci, ktoré ona sama nikdy nespravila a poriadne sa pri nich odviazala.

Zaujímavosťou je, že Paris Hilton súhlasila s natáčaním v jej dome a diváci sa tak môžu tešiť na autentické zábery zo šatníka jednej z najslávnejších a najbohatších celebrít súčasnosti.

Film Bling Ring: Ako VIP-ky sa v kinách na Slovensku bude premietať od 20. júna.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu