Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bojnice – termálne kúpalisko

Zobraziť galériu (4)

BOJNICE - V peknom mestskom lesoparku, hneď vedľa známej zoologickej záhrady a pod malebným Bojnickým zámkom nájdete menšie termálne kúpalisko mestského typu. V horúcich letných dňoch ho využívajú okrem domácich aj turisti prichádzajúci za spomenutými atrakciami Bojníc. V čase našej návštevy bolo, bohužiaľ, kúpalisko pre nepriaznivé počasie prázdne.

Termálne kúpalisko Bojnice má kapa citu 1 500 ľudí. Osviežiť sa môžete v troch bazénoch s termálnou vodou z neďalekého 36-stupňového prameňa. Plavecký 50-metrový bazén má teplotu 26 – 28 ºC, dva detské bazény – pre malé a väčšie deti, mávajú teplotu okolo 33 ºC. Dva tobogany a šmýkačka majú vlastný dojazdový bazénik. Okolie bazénov je vyložené protišmykovými podložkami, vstup je možný len cez sprchy. Plochy na slnenie sú zatrávnené, niekoľko stromov poskytuje ochranu pred prudkým sln kom. Oddýchnuť si možno aj na hojdacích lavičkách. Celkovo pôsobí kúpalisko veľmi upraveným a čistým dojmom.

Ubytovanie


V samotnom okolí kúpaliska, podobne ako aj na iných mestských, sa nemožno ubytovať. Ak sa v Bojniciach rozhodnete zostať pár dní, riešením sú pre vás penzióny a hotely priamo v meste.

Stravovanie


V areáli je niekoľko bufetov s rýchlym občerstvením a bežnou ponukou teplých minútok. Údaje na cenníkoch svedčili o prijateľných cenách. Kvalitu jedál sme nemohli overiť, nakoľko bufety neboli pre neprítomnosť návštevníkov otvorené. Tesne pred areálom je ešte niekoľko ďalších bufetov, menších reštaurácií a stánkov s rozličným tovarom.

Športové aktivity


Napriek menšej rozlohe tu nájdete všetky základné kúpaliskové atrakcie: plážový volejbal, stolný tenis a stolný hokej. Nechýba detské ihrisko a nafukovací hrad na skákanie. Tobogany a šmýkačka sú obľúbené nie len u detí.

Vstupné

od 9:00 od15:00 od17:00
Dospelí 100 Sk 80 Sk 60 Sk
Deti 50 Sk 40 Sk 30 Sk
ZŤP 40 Sk

Jedlá a nápoje

Pivo 28 Sk
Kofola 25 Sk
Hranolčeky 20 Sk
Hotdog 17 Sk
Vyprážaný syr, hranolčeky 80 Sk
Rezeň, hranolčeky 90 Sk

Služby

Lopta 20 Sk/deň
Plážové ihrisko zdarma
Tobogan 15 Sk/jazda
Vodná šmýkačka 8 Sk/jazda
Masáže 80 – 250 Sk

PLUSY

- pekné prostredie so vzácnymi drevinami
- udržiavaný čistý areál
- dva tobogany a veľká šmýkačka
- dostatok stravovacích možností

MÍNUSY

- chýba relaxačný alebo rodinný bazén
- vysoká cena za parkovanie
- žiadne ležadlá

Pozri, kde sa nachádza termálne kúpalisko v Bojniciach >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu