Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kúpalisko Triton v Košiciach

Areál kúpaliska Triton má kapacitu 2 000 ľudí. Pred slnkom sa môžete ukryť pod slnečníkmi a za malý poplatok si prenajmete aj ležadlá. Zobraziť galériu (6)
Areál kúpaliska Triton má kapacitu 2 000 ľudí. Pred slnkom sa môžete ukryť pod slnečníkmi a za malý poplatok si prenajmete aj ležadlá.

Najdlhší tobogan na Slovensku, štvorprúdová, takmer deväťdesiatmetrová šmykľavka, novovybudované sociálne zariadenia - to všetko máte v cene vstupenky na kúpalisko Triton v Košiciach. Ďalším príjemným prekvapením bolo nealkoholické čapované pivo, ktoré ocenia najmä vodiči.

Ubytovanie


Kúpalisko Triton je len niekoľko minút od centra Košíc a nemožno mu vyčítať takmer nič. Avšak, tak ako skoro všade na kúpaliskách, ani tu nie sú žiadne ubytovacie zariadenia. V prípade, že by ste tu chceli stráviť viac dní, môžete sa však ubytovať v blízkych hoteloch, ktoré sú dobre vybavené (TV, internet, sociálne zariadenia v izbách). Cena izby sa pohybuje okolo 800 korún na noc.

Stravovanie


Bufety a stánky sa nachádzajú priamo v areáli kúpaliska na vyvýšenom „ostrovčeku“. Okrem bežných osviežujúcich letných nápojov, ako napr. pepsi- cola či džúsy, nájdete tu aj výčap s nealkoholickým pivom. Tradičný jedálny lístok obohacujú aj také dobroty ako pastiersky syr či kurací rezeň. Obľúbený je aj osobitný stánok so zmrzlinou. Vedľa stánkov sú aj automaty na pollitrové nealkoholické nápoje.

Športové aktivity


Ak si chcete zahrať plážový volejbal alebo futbal, budete ho hrať na netradičnom ihrisku, respektíve priamo v bazéne, v ktorom je nanosený piesok. V ďalšom bazéne s termálnou vodou nájdete koše na vodný basketbal. V areáli sa nachádzajú aj tenisové kurty. Športové potreby si môžete požičať priamo v areáli. Najväčšími atrakciami pre deti sú nepochybne najdlhší tobogan na Slovensku (102 metrov) a štvorprúdová šmykľavka. Neplatíte za ne ani korunu, pretože ich prevádzka je započítaná v cene vstupenky.

CENA VSTUPNÉHO:

Dospelý 90 Sk/deň
Deti 69 Sk/deň
Deti do 6 rokov 20 Sk/deň

CENY STRAVOVANIA:

Pepsi-cola 1dl 5 Sk
Sóda 1dl 3 Sk
Pivo 0,3 l 14 Sk
Pivo 0,5 l 22 Sk
Nealko pivo 0,3l 120 Sk
Nealko pivo 0,5l 130 Sk
Čaj 20 Sk
Káva 20 Sk
Kurací rezeň 100 g 40 Sk
Pastiersky syr 120 g 43 Sk
Klobása 100 g 24 Sk

CENY ŠPORTOVÝCH AKTIVÍT:

Stolný tenis 10 Sk/1 hod.
Nafukovacie mestečko 25 Sk/5 min.
Volejbal, futbal 20 Sk/ 1 hod.


Chceš vidieť kde je Kúpalisko Triton v Košiciach >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu