Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Od februára pribudnú JOJke dve nové relácie

V „špeciálnych“ Črepinách obíde Ekkert Zem za 80 dní bez použitia lietadla. Zobraziť galériu (7)
V „špeciálnych“ Črepinách obíde Ekkert Zem za 80 dní bez použitia lietadla.

Redakcia spravodajstva a publicistiky TV JOJ sa vo februári rozrastie o dve nové relácie - Box a Črepiny okolo sveta za 80 dní.

Prvý BOX moderovaný reportérkou Novín Veronikou Tóthovou uvidia diváci v utorok 14. februára o 22:05 hodine. V tejto 40 minútovej relácii bude úlohou politika postaviť sa naživo zoči-voči občanom a moderátorke. V boxerskom ringu bude musieť politik obhájiť svoje a stranícke postoje v neľútostnej atmosfére tohto „krvavého športu“. „Moderovanie veľkej politickej šou je pre mňa veľkou výzvou. Už štyri roky prinášam pre televíziu JOJ novinky z parlamentu, politikov poznám a nebudem sa báť odhaliť ich slabšie i tie silné stránky divákom,“ hovorí moderátorka relácie Veronika Tóthová.

Ďalšou programovou novinkou sú Črepiny okolo sveta za 80 dní. V nich sa „lietajúci reportér“ JOJky Rasťo Ekkert pokúsi čo najpresnejšie podľa knihy Julesa Verna Cesta okolo sveta za osemdesiat dní obísť našu zemeguľu. Nepoužije pritom ani raz lietadlo, pôjde úplne sám a od 2. februára každý týždeň vo štvrtok o 22:05 sprostredkuje svoje zážitky aj divákom TV JOJ. Plán cesty je jednoduchý z Londýna do Londýna. „Cesta okolo sveta je snom každého cestovateľa. Ja som tú šancu dostal, aj keď mám na ňu obmedzený časový limit. Podľa prepočtov mi to na 80 dní vychádza len tak-tak. Najviac sa obávam samoty a počasia, keďže cestovať vo februári loďou cez tri oceány nie je naozaj jednoduché. Navyše idem do sveta sám, bez kameramana a produkčného zázemia. Bude to naozaj veľké dobrodružstvo,“ hovorí Rasťo. Veľká cesta Rastislava Ekkerta sa začne vo štvrtok 2. februára v Londýne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu