Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Časť mužského odevu z Novej Guinei vydražená!

Nová Guinea je jednou z najexotickejších oblastí Zeme. Žijú tu ľudia, ktorí svoju podobu poznajú len z odrazu vodnej hladiny. Za najväčšie vymoženosti považujú kostený nôž, ratan na zakladanie ohňa, luky a šípy na lov a oštepy na boj. Nikdy nevideli bicykel.
Dražba začína v stredu o 10:00 hod.

Koteky na prirodzení sú jediným oblečením mužov. Netušia, že kdesi za hranicami ich územia existuje čosi, čomu hovoríme civilizácia. Nová Guinea ukrýva posledné neprebádané kúty na našej planéte. Svet, o ktorom sme si mysleli, že už neexistuje.

Koteky sú jediné „oblečenie“ nahých mužov. Sú to vydlabané tekvice lagenaria. Latinské lagena je pre fľašu, najrozšírenejšiu nádobu. Vodu, krv i tuk v nej nosia prírodné národy celého sveta, nádoba z tekvice je nepostrádateľná. Tvaruje ju kameň, ktorý sa na rastúcu tekvicu vešia. Úzka alebo široká, záleží aký kameň sa kam zavesí. Zo zrelého plodu sa vyberie dužina a tekvica zdrevenatie, koteka na penis je pripravená.

Ekarské slovo koteka je známejšie ako danijský výraz horim. Krása je len otázka vkusu. Miestní krásavci sa o mnoho radšej parádia ako ženy, na telá zložito prirábajú ozdoby. Hlavy bojovníkov zdobia kožušiny, mušle, zvieracie kly, zuby a vtáčie perie. Niektoré koteky sa stávajú praktickými tabatierkami, iné sú pomaľované ako vianočné kraslice. Dávajú si ich dole len pri močení a sexe. Prečo púzdra na prirodzenie? Odpoveď domorodcov býva úprimne odzbrojujúca. ”Daniovia tak nosia koteky odjakživa!”

Koteku z Novej Guinei priniesol známy český cestovateľ Rudolf Švaříček.

Patríš k vášnivým zberateľom a chceš mať vo svojej zbierke aj koteku z ďalekej Indonézie?

Vyvolávacia cena koteky je 500 Sk.
Vydražená cena: 700 Sk


Výťažok z dražby je určený na charitatívne účely.


Ako sa zapojiť do dražby?
Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare DRAZBA medzera SUMA na telefónne číslo 6301 sa zapojíte do aukcie. (Ak ponúkate za koketu sumu 3 000 Sk, pošlete správu v tvare DRAZBA 3000 na číslo 6301). Jednou SMS môžete prihodiť maximálne 500 Sk.

Návratná správa vám oznámi, či ste sa stali šťastným dražiteľom práve vy, alebo vás niekto predbehol.
Aktuálnu cenu draženej veci zistíte zaslaním SMS v tvare DRAZBA medzera STAV na číslo 6301.

Dražba skončila 20.11.2005 o 15.00 hod..

Upozornenie
Odoslaním ponuky z telefónu účastník súhlasí s podmienkami súťaže a zaplatenie ponúknutej ceny je záväzné v prípade, že jeho ponuka je v čase uzavretia dražby najvyššia. Cena návratnej SMS je 10 Sk bez DPH. Službu prevádzkuje Zoznam Mobile, s. r. o.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu