Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Už 30.000 ľudí navštívilo unikátnu dvojvýstavu v SNM

30-tisíci návštevník,  17-ročný Roman Šimounek  z Nových Zámkov preberá exotické dary od organizátorov výstavy.
30-tisíci návštevník, 17-ročný Roman Šimounek z Nových Zámkov preberá exotické dary od organizátorov výstavy.

BRATISLAVA - Návštevnosť unikátnej dvojvýstavy Tajomná Indonézia - Tamtamy času a National Geographic - Slávne expedície 20. storočia, ktorá je od 13. septembra prístupná verejnosti v Slovenskom národnom múzeu (SNM), sa za necelé dva mesiace vyšplhala na neuveriteľných 30.000 ľudí!

Organizátori ocenili už po tretíkrát 10.000-ceho návštevníka zaujímavými exotickými darmi. Tretím odmeneným návštevníkom sa dnes 2. novembra stal 30 000-ci návštevník, 17-ročný Roman Šimounek z Nových Zámkov. Okrem toho však všetci návštevníci dvojvýstavy naďalej súťažia o letenky do Thajska a Indonézie od Settouru a ďalšie vecné ceny od partnerov dvojvýstavy, žrebovanie ktorých sa uskutoční po ukončení výstavy 20.11.2005 počas sprievodného podujatia: Peru a Bolívia M. Nikodým, ktoré sa začne o 20.00 h v SNM na Vajanského nábr. 2.

Už dnes si však môžu všetci záujemcovia s časťou vstupenky uplatniť aj niekoľko zliav - napríklad na filmové predstavenia v Palace Cinemas v Auparku, alebo na cestu vlakom IC od Železničnej spoločnosti. Rovnako tak majú návštevníci 20% zľavu na dvojvýstavu v prípade, že sa preukážu lístkom z predstavenia v Palace Cinemas zakúpenom v čase trvania výstavy a rovnako tak po predložení spiatočného lístka vydaného Železničnou spoločnosťou SR v čase trvania dvojvýstavy.

Unikátnu dvojvýstavu najväčšej neštátnej zbierky v strednej Európe, mapujúcu dosiaľ nepreskúmané tajomné zákutia ostrova Nová Guinea a takmer osemdesiat veľkoformátových fotografií i dokumentov z dielne renomovaných fotografov National Geographic, si môžu návštevníci pozrieť v priestoroch Prírodovedného múzea na Vajanského nábreží v Bratislave do 20. novembra.

Výstava je otvorená:
Pondelok - Nedeľa - 9.00 - 18.00 hod., posledný vstup je o 17.00 hod.
Štvrtok otvorené až do 20.00 hod., posledný vstup je o 19.00 hod.

Vzhľadom na mimoriadne rozsiahlu výstavu doporučujeme vyčleniť si aspoň 2 hodiny na podrobnejšiu prehliadku tejto zaujímavej dvojvýstavy!

Viac informácii o výstave a bohatom sprievodnom programe nájdete na stránke Slovenského národného múzea.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu