Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nový klip od Roba Opatovského Hovorila po španielsky!

Robo Opatovský Zobraziť galériu (31)
Robo Opatovský

Robo Opatovský vydal v apríli 2005 v poradí piaty album s názvom V tom zvláštnom sne, z neho bol prvý singel s názvom Záverečná, s textom Stanislava Štepku. V súčasnosti rotuje v slovenských rádiách pesnička s názvom Hovorila po španielsky s textom Vlado Krausza.

Hudbu si k celému albumu napísal Robo sám, ďalší textári, ktorí sa na ňom autorski podieľali sú Zoro Laurinc, Juraj Žák, Peter Kollár, 2 texty si napísla aj Robo sám. Na jeseň sa pripravuje nový singel, v ktorom budete počuť okrem Robov aj hlas Paľa Hammela a Vrabca (bývalého člena skupiny Made 2 Mate).

Klip k pesničke Hovorila po španielsky
Text k pesničke Roba Opatovského Hovorila po španielsky napísal známy textár Vlado Krausz, hudbu si zložil Robo sám. Klip sa natáčal počas jedného dňa na Anna Majeri v Miloslavove pod režisérskou taktovkou Reného Štúra (herec z Radošinského naivného divadla) a Sveťa Malachovského. Títo dvaja páni sa postarali aj o scenár. Vo viacerých úlohách tam uvidíte aj herečku Michaelu Majerníkovú.

Klip je paródia na desperadovské filmy. „Ono to celé vychádza z textu, takže ani klip sa nemôže hrať na vážno. A tak aj atmosféra pri jeho natáčaní bola strašne zábavná, dokonca som mal problém zahrať scény, kde som sa mal tváriť vážne,“ spomína na natáčanie Robo Opatovský. Perličkou je, že Robo v klipe po prvý krát sedel na koni, na čom by ešte nebolo nič zvláštne, keby na ňom nesedel chrbtom otočený k hlave koňa.

Chceš si pozrieť nový klip k pesničke Hovorila po španielsky?
Tak teraz máš jedinečnú príležitosť si ho stiahnuť.

Klip na prezeranie:
[ wmv - Windows Media malé rozlíšenie ]
[ wmv - Windows Media veľké rozlíšenie ]

Klip na stiahnutie:
[ wmv - Windows Media malé rozlíšenie, 3.9 MB ]
[ wmv - Windows Media, veľké rozlíšenie, 10 MB ]
[ avi - DivX/XviD veľké rozlíšenie, 10 MB ]
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu