Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Legendárni Apollo 440 plánujú comeback na T-Mobile Music City Bratislava

Apollo 440
Apollo 440

BRATISLAVA - Koncert britskej elektro formácie Apollo 440, najväčšie hip-hopové pódium a exkluzívny krst nového albumu Hexu, to je len pár lákadiel najväčšej párty v meste, ktorá vypukne 26. novembra 2010 v bratislavskej Inchebe, ako tradične zdarma pre všetkých návštevníkov.

Tri veľké pódiá budú hostiť to najlepšie z domácej scény v štýle rock-pop, dance a hip-hop. Práve hip-hopový stage sa uchádza o titul najväčšej hiphoperskej párty, na ktorej sa predstaví desať formácií, raperov a dídžejov, od Huga Toxxxa a Jamesa Colea po Čistychova s Mišom Bielym, H16, Veca a Zverinu a ďalších.

Hlavnou hviezdou na Main Stage bude známa britská formácia Apollo 440, ktorá po niekoľkoročnej pauze a s novými pesničkami na pripravovaný album vystúpi prvýkrát práve v hlavnom meste Slovenska. V duchu svojho najväčšieho hitu Can't stop the rock! roztancuje divákov o polnoci. Predskakujú jej najkvalitnejšie domáce kapely, od Talkshow, Noisecut a Lavagance, po Puding pani Elvisovej, Polemic a Hex. Hexáci priamo na pódiu pokrstia svoj dlhoočakávaný album Piráti z lúk.

Krstiť sa bude ešte jeden „virtuálny“ nosič, výberovka Music City vol.1, kam okrem interpretov z Music City prispejú aj víťazi súťaže Vydaj svoj song na kompilácii Music City Vol. 1.

Tanečná párty na Dance Stage bude v rukách dídžejskej hviezdy z Fínska - Jori Hulkkonena. Joriho určite väčšina z vás pozná v houseovej klasike Sunglasses at night. Spoločnosť mu robia slovenskí klasici Toky s Loktibradom a Haberland s Glaubicom.

Kompletný program a informácie priamo od interpretov nájdete na stránke t-musiccity.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu