Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

M-12 sa rozpadáva!

Pôvodná zostava M12 je minulosťou. Zobraziť galériu (4)
Pôvodná zostava M12 je minulosťou.

DUCHONKA - Finalisti reality show Mojsejovci, ktorí naspievali multiplatinový hit - V dome - už nie sú zohraný tím. Po odchode z košickej vily síce vystupujú na rôznych hudobných festivaloch, no nikdy nie v kompletnej zostave.

Na víkendovom Orange Summer Duchonka 2005 pri Topoľčanoch spievali svoj hit len šiesti z nich. Za odspievanie tejto jedinej skladby pritom inkasujú takmer tri tisícky na hlavu! "Asi to bolo naše posledné vystúpenie," vyhlásil Robertino Nemec Stefanelli (40).

Členovia M-12 zrejme doplatili na to, že nemali stáleho manažéra. "Na začiatku nám nasľubovali hory - doly, no dodnes sme nedostali ani len podpisové karty, o ktoré je veľký záujem," krútil hlavou nespokojný Nemec. Jedným z tých, ktorý zostavu M-12 niekoľkokrát manažoval, bol aj člen skupiny P.S. a majiteľ vydavateľstva Brjan Music (vydalo hit V dome, pozn. red.) Braňo Jančich. "Je nesmierne ťažké dať ich všetkých dokopy. Či budú fungovať aj naďalej, závisí predovšetkým od Braňa Mojseja," zdôraznil Jančich. A čo nato spevák Mojsej? "M-12 je netradičné zoskupenie Braňa Mojseja s hocikým na zemeguli. Oni boli súčasťou jednej pesničky, čo bude ďalej, je len na mne."

Napriek tomu sa v sobotu na Duchonke šestica bývalých finalistov kontroverznej reality show tešila veľkej popularite. Svojím megahitom vyvolali v niekoľkotisícovom publiku dobrú náladu a pripravili ho na vystúpenie hviezd formátu Mira Žbirku, Zuzany Smatanovej či Desmodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu