Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Maduar odkazuje v novom singli všetkým poslucháčom - Zostaňte sami sebou!

Nový singel od maduaru
Nový singel od maduaru

Skupina maduar predstavila dňa 13. 9. 2010 už 3. singel z pripravovaného albumu 2kX. Po úspešných skladbách Saturday Party Time a Dance & Kiss (odidve sa stali najhranejšími skladbami v českom éteri od česko - slovenského interpreta) prichádza maduar s veľmi svojráznym songom, ktorý má veľké prepoklady stať sa hitom tejto jesene. Názov skladby je "Im a Rock" a vyzerá to tak, že sa po všetkých stránkach mimoriadne vydarila.

Je úplne originálna a celkom iná, ako čokoľvek na súčasnej tanečnej scéne, takže si ju nie je možne s ničím pomýliť. Napriek tomu sa vám však bude zdať dôverne známa a veľmi rýchlo vlezie do ucha aj do mysle - ani sa nenazdáte a budete si ju podvedome pospevovať celý deň.

Mimoriadne silné je aj posolstvo samotného textu - čoraz viac ľudí sa snaží v dnešnej uponáhľanej a komerčnej dobe zostať samými sebou a vytrvať na svojej ceste aj napriek prekážkam, ktoré ich cestou postretnú. Pre nich je určený refrén songu: "buďte skalou, ktorá všetko vydrži a nič ju nerozhádže".

Spracovanie skladby určite privítaju DJ-i. Hlavne takí, ktorí radi pracujú so svojim publikom a milujú, keď sa ľudia na parkete dostanú do varu. Tí ocenia nekompromisnú rytmiku skladby a aj zaverečnú gradáciu spojenú s postupným zrýchlovaním tempa.

"V extended verzii sme pre DJ-ov navyše pripravili aj pasáže, s ktorými môžu spôsobiť na tanečnom parkete totálny masaker - sú ako stvorené pre publikum, ktoré chce zo seba dostať všetky emócie a vydať energiu až do poslednej kalórie," hovorí Laco Matyinko, ktorý v novom singli spieva sólový part. Jeho mladší brat Juraj, ktorý je autorom skladby, na záver dodáva: "Dúfame, že sa ľuďom skladba "Im a Rock" bude páčiť a zažijú s ňou veľa neopakovateľných chvíľ. Ak sa s jej pomocou podari na klubových parketoch alebo súkromných party vytvoriť fantastickú atmosféru, tak to bude našou najväčšou odmenou za jej vytvorenie." Už teraz pripravuje bratská dvojica k tomuto singlu aj nový videoklip, ktorý bude tak ako aj skladba veľmi osobitý a iný ako všetky doterajšie klipy maduaru. Čo to v praxi znamená? Nechajme sa prekvapiť ...

 

 

Text nájdete na novej stránke skupiny maduar na tejto linke: I´m a Rock - text

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu