Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slávnosti života

Slávnosti života
Slávnosti života

BOJNICE - Ak máte radi strašidlá či rozprávky na bojnickom zámku, určite si zamilujete aj Slávnosti života. Pod týmto názvom sa skrýva nové atraktívne podujatie zamerané na umenie, oddych a gastronómiu.

Priestor bojnického zámku sa v dňoch 27. až 29. augusta 2010 predstaví ako miesto, z ktorého sála neopakovateľné „genius loci“. Prostredníctvom tanca, hudby, pantomímy, poézie i maliarstva sa návštevníci prenesú do období dávnych i nedávnych, dozvedia sa zaujímavosti z histórie gastronómie, kulinárstva, dvornej etikety i dobrých mravov niekdajších obyvateľov zámku.

Čarovné nádvoria i priľahlý zámocký park poskytnú vhodné prostredie na odpočinok, relax ducha i mysle. Nemenej dôležitou súčasťou osláv života sú i gastronomické zážitky, ktoré si návštevníci budú môcť vychutnať priamo v zámockej priekope.

Nové podujatie Slávnosti života vychádza zo špecifického charakteru prostredia Národnej kultúrnej pamiatky – Zámku Bojnice a jej histórie, ktorej najviac dominujú aktivity milovníka a znalca umenia grófa Jána Pálfiho, posledného šľachtického majiteľa bojnického zámku.

Zámerom tohto podujatia je spríjemniť obyvateľom i návštevníkom Bojníc posledné prázdninové dni a prostredníctvom všetkých vnemov ich voviesť do sveta umenia a oddychu.

 

Termín: 27. – 29. august 2010

Otváracie hodiny: 9:00 – 17:00 h

Vstupné: Dospelý 1 osoba - 8 €, deti od 6 do 15 rokov - 4,00 €, deti od 3 do 6 rokov - 2,00 €

Príplatky k vstupnému: Za použitie fotoaparátu - 2,00 €, za použitie videokamery - 5,00 €

Viac informácií: www.bojnicecastle.sk a www.snm.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu