Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Kylie Minogue vydáva nový album

Kylie Minogue
Kylie Minogue

Austrálska popová princezná patrí k najsledovanejším hudobným celebritám poslednej dekády. Natočila niekoľko úspešných platní, zvíťazila v boji so zákernou chorobou, absolvovala veľké celosvetové turné, ktorého súčasťou bola i zastávka v českej metropole v Prahe. Predala viac ako 60 miliónov albumov, čo z nej činí jednoho z najúspešnejších sólových umelcov v histórii pop-music. Zatiaľ posledný študiový album X vydala v roku 2007.

Prvé informácie o novinke Kylie zverejnila prostredníctvom siete Twitter. Na nahrávke spolupracovali osvedčení producenti a skladatelia, napríklad Stuart Price, disco-freak Calvin Harris, Nerina Pallot alebo Tim Rice-Oxley, člen populárnych Keane. Prvým singlom je pieseň All The Lovers, ktorá už začína bodovať aj u nás v slovenských rádiách.

Ako sa dá vyčítať z oficiálnej tlačovej správy, nahrávka bude naväzovať na predchádzajúci album, odpovedá tomu i zoznam producentov. Zrejme sa tak môžeme tešiť na elektropopovú muziku zasadenú do kontextu aktuálneho diania. O tom všetkom svedčí i pilotný singel – All The Lovers.

 

Album “Aphrodite” vychádza pod značkou EMI 5. júla 2010.

 

 

Kylie Minogue - All The Lovers

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu