Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Predkapelou KISS v Bratislave poľský Juice

Juice
Juice

BRATISLAVA - Predkapelou legendárnej glam rockovej skupiny KISS na ich bratislavskom koncerte bude mladá kapela z Poľska, nesúca šťavnatý názov Juice. Ich hudba vychádza z klasického rocku takých velikánov ako boli Led Zeppelin, Aerosmith, Jimmie Hendrix či Cream. A ich je znie nesmierne spontánne a profesionálne zároveň.

Ohromné množstvo šťavnatého rock´n ´rollu je šikovne skombinované s úžasnou silou a sviežosťou. V roku 2009 sa spevák Rado Zander spojil s gitaristami Rafaelom Popinom a Rafaelom Bajusom. Neskôr sa k nim pridali Luke „Leo Lee“ Szemraj, hrajúci na bassgitare a zároveň vokalista, bubeník Amadeusz „Amek“ Krebs a Radek „Kordek“ Kordowski a skupina začala pracovať na materiáli pre ich prvý album.

Všetci spoločne snívali sen o muzike, ktorá zaujme fanúšikov rockovej hudby na celom svete. A ešte v tom istom roku kapela žala úspech, keď zložila skladby, ktoré dobyli srdcia poslucháčov.

Popri gitarách, bicích a nezameniteľne silnom Radovom speve znie miestami až psychodelický legendárny zvuk Hammondu, na ktorom hrá „Kordek“, čo hudbe kapely Juice dodáva príťažlivý magnetizmus.

 

Koncert KISS a ich predkapely Juice už túto sobotu 29.5.2010 na štadióne Pasienky.

Vstupenky: www.xl.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu