Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Horse Evolution Show

Horse Evolution Show je plná kreatívnych choreografií
Horse Evolution Show je plná kreatívnych choreografií

Perfektný súlad medzi človekom a koňom...Tento jedinečný a veľkolepý program je akýmsi vyobrazením niekoľkých storočí evolúcie koní, týchto vznešených priateľov človeka. Je to šou plná tradičnej drezúry, ako aj nových kreatívnych a moderných choreografií kombinovaných s najnovšími technológiami.

Táto senzačná prezentácia koní je v podaní najväčších konských hviezd a akrobatov všetkých čias pod réžiou známeho Floriana Richtera. 2x 50-minútová šou je skvostným emocionálnym programom, plným úžasných výkonov koní v súlade s človekom. Prebieha vo veľkolepej scenérii arény, kde sa predstaví 36 koní, 20 jazdcov a 10 tanečníkov.

Fantastické choreografie už okúzlili publikum po celom svete (Švédsko, Holandsko, Monako, Maďarsko a mnoho iných). Podľa odborníkov ide o najlepšiu a najveľkolepejšiu prezentáciu koní všetkých dôb. Atmosféra celej šou je umocnená modernou osvetľovacou a zvukovou šou.

O kvalite a výnimočnosti tejto šou svedčí aj niekoľko ocenení. K najprestížnejším patria ocenenia z 32. ročníka Medzinárodného cirkusového festivalu v Monte Carle v roku 2008, kedy porota na čele s princeznou Stephanie udelila Florianovi Richterovi nielen prestížnu prvú cenu Gold Clown (Clown D´Or), ako aj niekoľko ďalších špeciálnych cien. Sledovať túto šou znamená vidieť kone z celkom iného pohľadu, a to na celý zvyšok vášho života, kedy je jazdectvo povýšené na novú, vyššiu úroveň.

 

31. 10. 2010 STEEL Aréna Košice

3. 11. 2010 Zimný štadión Žilina

7. 11. 2010 Zimný štadión V.Dzurillu Bratislava

 

V rámci tohto veľkolepého projektu bude prebiehať rovnako zaujímavá a jedinečná súťaž VYHRAJ KOŇA. Hlavnou výhrou je 8 víkendových pobytov na farme známeho Bolka Polívku v Olšanoch.

Zapojiť sa môže každý od 1. júna do 30. septembra 2010. Po zakúpení vstupenky na HORSE EVOLUTION SHOW môžete poslať jedinečný kód (má ho každá vstupenka Ticketportal) formou SMS na špeciálne číslo pre Slovensko – 7776 v tvare: 212 MEDZERA KÓDVSTUPENKY.

Cena jednej SMS pre Slovensko je 0,199.-€ vrátane DPH. Na jednu vstupenku je možné poslať ľubovoľný počet SMS a každá bude zaradená do zlosovania.

 

Viac informácií na www.212.sk alebo www.vyhrajkona.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu