Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Na Topfeste 2010 aj legendy ATB A Kosheen!

Topfest 2010 prinesie aj také hviezdy ako ATB a Kosheen Zobraziť galériu (4)
Topfest 2010 prinesie aj také hviezdy ako ATB a Kosheen

Jeden z najväčších letných hudobných festivalov TOPFEST pripravil pre vojich fanúšikov na prvý prázdninový víkend 2.-3. júla v areáli oproti Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom ďalšie prekvapenie! Organizátori sa rozhodli vrátiť do programu aj tanečný stage a to hneď vo veľkom štýle! Prvýkrát vôbec vystúpi na Slovensku elektronická tanečná superhviezda ATB a chýbať nebude ani ďalšia legendárna formácia KOSHEEN !

Dve noci 2. a 3. júla budú patriť na 7. ročníku Topfest tej najlepšej tanečnej hudbe v tanečnom stane pre niekoľko tisíc ľudí s názvom Lovely Experience. Hviezdne obsadenie s rešpektovanými menami elektronickej hudby začína exkluzívnym vystúpením legendy ATB. Po prvý krát na Slovensku ATB odprezentuje prierez jeho pozoruhodnej tvorby, od prvých, dnes už osvedčených hitov až po nevydané novinky. Jeho prvé slovenské vystúpenie bude pripravené špeciálne s ohľadom na oddelené filozofie dvoch festivalových nocí tohto tanečného stanu, ktoré budú predstavené už čoskoro. Tanečnú festivalovú náladu prinesie aj legendárna formácia Kosheen s jej špeciálnym live PA vystúpením, ktoré poteší živým spevom Sian Evans a dynamickým electro zvukom v podaní jej hudobných mágov.

V bohatom programe Lovely Experience stage-u na festivale Topfest sa objavuje aj veľké množstvo nositeľov nových trendov elektronickej tanečnej hudby. Na svoje prvé zoznámenie so slovenskými fanúšikmi sa teší hviezda holandských pódií Menno de Jong, ktorý je zárukou naozajstného hudobného zážitku. Takým bude aj vystúpenie kontroverzného a dnes už abstinujúceho rockera menom Ronald van Gelderen, známeho dychvyrážajúcimi live prvkami počas svojich show. Tanečný stage doplní aj samostatné vystúpenie umelca menom Alex M.O.R.P.H. Slovenské publikum si jeho originálny zvuk vychutná v sete, ktorý odprezentuje iba on sám, pričom jeho hudobné vízie budú na jednu noc korešpondovať so špeciálnou filozofiou Lovely Experience ako absolútnou novinkou pre návštevníkov slovenských festivalov. Novým na Slovensku bude aj Nitrous Oxide, ktorý má pre svoje premiérové vystúpenie pripravených niekoľko zaujímavých prekvapení. Zoznam umelcov na tanečný stage na festivale Topfest ešte nie je uzavretý a vystupujúci budú postupne pribúdať.

„Stáli fanúšikovia Topfestu vedia, že veľmi pozorne sledujeme fórum na webe topfest.sk, kde v posledných mesiacoch pribúdali tlaky, aby sme do programu vrátili aj tanečnú scénu, tak sme sa rozhodli, že tento rok, keď zväčšujeme kapacitu areálu o takmer 100%, skúsime medzi rockerov primiešať aj takýto stan. Chcem len upozorniť, že sa nemusia báť tí, ktorí plánovali noc po kvalitných rockových a metalových hviezdach prespať – stanové mestečko bude tento rok presunuté do tzv. pokojnej zóny vzdialenej niekoľko sto metrov od festivalového diania,” povedal organizátor Dušan Drobný.

TOPFEST 2. - 3. júla prinesie do areálu oproti Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom okrem hviezdnych mien z rocku a metalu teda opäť aj niečo nové! K Megadeth, Stagus Quo, Kabátu, Inekafe a Cavalere Conspiracy aj ATB, Kosheen a mnoho ďalších.

Kompletný program festivalu už čoskoro nájdete na www.topfest.sk. Vstupenky v predpredaji na www.ticketportal.sk, www.eticketpro.sk, www.ticket-art.sk. Dvojdňovú vstupenku kúpite za 33€ a limitovaný počet VIP vstupeniek za 65€ - tie vám zaručia komfort vlastnej tribúny na sedenie, vyhradených toaliet, jedla a nealka zadarmo počas oboch festivalových dní.

 

ATB - 9pm (Till I Come - Electric remix) 

Kosheen Catch

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu