Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

West Side Story vo finále

Róbert Halák a Nela Pocisková v predstavení West Side Story
Róbert Halák a Nela Pocisková v predstavení West Side Story

BRATISLAVA - West Side Story je jeden z najslávnejších svetových muzikálov všetkých čias! V Divadle Nová scéna mal premiéru v máji 2008 a do dnešného dňa sa odohralo 62 predstavení, ktoré videlo približne štyridsaťtisíc divákov. Javiskový čas sa novoscénickej West Side Story kráti. Uvádza sa už len do konca tejto divadelnej sezóny.

Kultové melódie a tanečné scény, slávne piesne, strhujúci príbeh novodobého Shakespearovho príbehu Romea a Júlie. Nielen Portorico, Tony, Maria či Anita, a už vonkoncom nie iba Amerika - ale predovšetkým náš dnešný svet neustále delený všemožnými antagonizmami a protipólmi.

Pred zrakmi divákov sa odohráva slávny príbeh dvoch gangov, dvoch rodín, dvoch svetov, a predovšetkým dvoch mladých ľudí. Čistá láska ich prevedie svetom intríg, špiny, zrady a pomsty. A hoci slzy nebudú iba od dojatia a sentimentu - záverečná katarzia smrti môže divákovi priniesť ten krásny a divadelne strhujúci moment vnútornej očisty.

Účinkujú: Nela Pocisková /Miroslava Partlová, Róbert Halák/Vladimír Volečko, Ján Slezák/Marcel Ochránek, Katarína Hasprová/Katarína Ivanková, René Štúr/ Peter Veslár, Viktor Horján/ Csongor Kassai a ďalší.

 

Posledná šanca vidieť West Side Story na Novej scéne v Bratislave je už iba:

štvrtok 15. apríla

piatok 30. apríla

utorok 18. mája

utorok 25. mája

piatok 11. júna

sobota 12. júna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu