Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Záver roka na Novej scéne

Divadlo Nová scéna
Divadlo Nová scéna (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Divadlo Nová scéna dáva do pozornosti niekoľko svojich predstavení, s ktorými si spríjemníte sviatky, ba i predĺžite sviatočnú náladu po Novom roku.

Rozprávku Mrázik síce tradične vysielajú v televízii, ale zážitok naživo je výnimočný a neopakovateľný, konkrétne v nedeľu 27. decembra a 10. januára (vždy o 15. hod.) sa môžu malí diváci dostať k svojim rozprávkovým hrdinom celkom blízko - čaká totiž na nich autogramiáda. Malí aj väčší diváci môžu cez prestávku v hornom foyer získať podpisy účinkujúcich hercov na krásnych “mrázikovských podpiskartách“.

Na silvestrovskú zábavu sa môžete naladiť už 29. decembra, a to na divácky veľmi úspešnej kriminálnej komédii Šialené nožničky so Štefanom Kožkom, Karin Olasovou, Marcelom Ochránkom, Luciou Vráblicovou, Erikom Peťovským, Jánom Mistríkom. Diváci sa nielen skvelo zabávajú, môžu vstupovať do deja a „pomáhať“ tak vyšetrovateľom vyriešiť zločin... Toto predstavenie, keďže má vždy iné rozuzlenie, sa dá vidieť niekoľkokrát, šanca je aj v sobotu 9. Januára o 19. h.

Posledná šancu vidieť legendárny muzikál Na skle maľované na javisku Novej scény je 30. a 31. decembra. Ssilvestrovské predstavenie sa začína už o 17. hodine a po prípitku „javiska s hľadiskom“ je krásnym štartom na bujarú zábavu kdekoľvek... Na tom javisku budú Ján Slezák, Mirka Partlová, Katarína Hasprová s celým zbojníckym ansámblom i tanečníkmi zo SĽUKu.

V novom roku sa Divadlo Nová scéna otvorí divákom po prvý raz v piatok 8. januára a ponúkne bláznivú anglickú komédiu Ešte jeden do partie. V hre plnej bizarných zápletiek, zámen, situačného, slovného humoru, až artistických kúskov podávajú bravúrne výkony Erik Peťovský, Peter Kočiš, Karol Čálik, Štefan Kožka...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu