Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ashlee Simpson: Prečo ju nenávidia?

Ashlee Simpson
Ashlee Simpson

Sympatická Američanka sa konečne vymanila z tieňa svojej „veľkej“ sestry Jessicy Simpson.

Hoci mladší súrodenci väčšinou kráčajú v šľapajach starších, o Ashlee sa to povedať nedá. Nie je to len tým, že Jessica je blondínka, kým Ashlee brunetka. „Máme iný názor na veľa vecí. Ja som divoška, Jessica dáma. Ona počúva Mariah Carey, ja zasa Debbie Harry alebo Chrissie Hynde. Spievajú o skutočných veciach, o živote. Pevne verím, že toto je cítiť aj na mojom albume. Preto sa i volá AutoBiography,“ vysvetľuje Ashlee.

Som nezávislá!

Pod zdanlivo tvrdou rockerskou maskou cítiť výrazný vplyv rodiny. Otec ju manažuje a o matke sa vyjadruje ako o svojej najlepšej priateľke. „Matka sa z nás snažila urobiť nezávislé ženy, tak, ako sme my rešpektovali ju, rešpektovala aj ona nás. Ak by som si napríklad chcela dať tetovanie, viem, že sa jej to nebude páčiť, no bude to akceptovať“.

Ignorujem zlých ľudí

Napriek tomu, že je nesporne talentovaná a kráča svojou vlastnou cestou, na internete sa objavili aj nelichotivé poznámky na jej adresu: „Nenávidíme ju a nechceme ju už vidieť. Zastavte ju niekto!“ Čo spôsobilo to, že Ashlee vzbudzuje buď lásku, alebo nenávisť? „Nerozumiem tomu. Radšej však všetky zlé veci ignorujem. Nechcem sa tým trápiť. Snažím sa myslieť pozitívne,“ nedá sa vyviesť z miery.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu