Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Divadlo Nová scéna v Bratislave zrodí novú hviezdu!

Vyskúšaj šťastie v muzikáli Boyband
Vyskúšaj šťastie v muzikáli Boyband

A nie jednu! Hľadá sa hneď päť nových tvárí – päť chalanov dievčenských snov do pripravovaného najnovšieho muzikálu BOYBAND.

Peter Quilter - B O Y B A N D

Aktuálny divadelný hit súčasného londýnskeho West Endu. Muzikál o vzniku a neľahkom živote chlapčenskej speváckej skupiny. Veľké hity a silné emócie! Množstvo humorných scén a tie najznámejšie hity najpopulárnejších chlapčenských skupín na svete. Pohľad do zákulisia tzv. šoubiznisu. Jediný divák neodíde z predstavenia bez toho, aby si nezaspieval! Jediná fanúšička neodíde bez zaľúbenia sa! Jediné oko nezostane suché!

Skúšky začínajú 16. februára 2010 a premiéra je naplánovaná na 9. apríla 2010.

Choreografia: Miňo Kereš

Výprava: Alexandra Grusková

Réžia: Svetozár Sprušanský.

 

Ak si chalan a máš 15 až 30 rokov a doteraz si čakal na svoju veľkú príležitosť – tak musíš prísť! Ak si tvár známa, aj neznáma, ak máš za sebou inú súťaž, alebo si sa len odhodlával – tak musíš prísť! Ak vieš skvele spievať, hrať, aj tancovať, ak dobre vyzeráš a myslíš si, že máš na to – tak musíš prísť! Túto šancu nepremárni!. Ide nielen o divadelný muzikál ale o prvú a jedinú slovenskú chlapčenskú skupinu! So všetkým, čo k tomu patrí!

KONKURZ 17. januára 2010 (nedeľa) na Novej scéne v Bratislave – hlavný vchod (z Kollárovho nám.). Od 8.00 až 9.30 hod. prezentácia; 9.30 hod. úvod a organizačné info; 10.00 hod. začiatok konkurzu.

Priprav si: tri naspamäť naštudované skladby (tie nájdeš – spolu s novými slovenskými textami – na stiahnutie, na webovskej stránke Divadla Nová scéna).

Prines si: cvičný úbor, tanečnú obuv, plavky – a svoje odhodlanie stať sa členom nového BOYBANDu.

 

Staň sa novou hviezdou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu