Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Šialené nožničky a Fidlikant na streche na Novej scéne

Fidlikant na streche
Fidlikant na streche

BRATISLAVA - Ak ste sa ešte nerozhodli, ako strávite večer 22. a 23. septembra, skúste sa vybrať za kultúrou a príjemným umeleckým zážitkom na bratislavskú Novú scénu. Muzikál Fidlikant na streche a kriminálna komédia Šialéne nožničky v podaní známych slovenských hercov môžu byť tým správnym rozhodnutím.

Fidlikant na streche

Svetoznámy muzikál od svojej triumfálnej premiéry v New Yorku patrí k najhranejším a najpopulárnejším titulom tohto žánru. Chudobný mliekar Tovje, ktorého príroda obdarila piatimi dcérami, žije so svojou ženou Goldou bohabojne a v prísnom dodržiavaní tradícií. Dcéry však vo veku vhodnom na vydaj idú za hlasom srdca a porušujú tak rodinou vážené tradície. Príbeh by bol takmer idylický, nebyť... Ale to už by sme prezradili príliš. Fidlikant na streche je hra plná ľudskosti, vtipu, optimizmu, nádeje a životodarnej sily. Je o viere v skutočné hodnoty a v človeka.

Účinkujú: Štefan Kožka/Marián Slovák, Eva Matejková/Soňa Valentová, Daniela Kuffelová/Jana Valocká, Lenka Barilíková/Karin Olasová, Klaudia Kolembusová, Nela Pocisková, Blanka Bertoková, Veronika Čižmárová, Katarína Vavrovičová, Lucia Vráblicová, Róbert Halák, Marcel Ochránek, Eva Rysová, Milan Ješko, Peter Kadlečík, Karol Čálik, Dušan Kaprálik, Oľga Gallová, Marián Labuda ml., Igor Čillík, Ján Mistrík, Katarína Čillíková, Ladislav Hrušovský, Danuša Pelcrová, Gréta Švercelová, Marek Majeský, Erik Peťovský, Michal Barniak, Matej Bohuš, Marcel Mondočko, Iveta Balgová, Martina Nagyová, Anna Vaverčáková, Miroslav Martinovič, Ivan Martiš, Tanečný súbor NS Paul Pörtner

 

Šialené nožničky

kriminálna komédia divácky hit a bomba dnešných svetových javísk exkluzívne prvé uvedenie na Slovensku – jedine a výhradne na Novej Scéne v Bratislave Kadernícky salón „Šialené nožničky“, ktoré vedie majster hrebeňov a nožničiek Tony Kulma, má exkluzívnu klientelu a teší sa veľkej obľube u zákazníkov. Vysoko profesionálne renomé je však náhle ohrozené. V byte nad salónom sa nečakane udeje vražda... A nie hocijaká! Zabili slávnu klavírnu virtuózku Izabelu Čiernu! Podozriví sú rovnako zamestnanci kaderníctva, ako aj jeho návštevníci. Všetko sa začína zamotávať, možných vrahov je niekoľko... Ktorý je však ten pravý?! Vyšetrovania sa chopí polícia a... Publikum. Zábava aj napätie; vtip a bláznivé situácie. Prekvapenia na každom kroku! Neočakávané rozuzlenie a odzbrojujúca pointa. Humor vychádzajúci z konverzačného iskrenia, situačnej prepracovanosti a hereckej improvizácie. Divák sa nestačí čudovať – a popritom sa skvele zabáva! Divadelné predstavenie, ktoré keď uvidíte po prvýkrát – musíte ho vidieť ešte raz a ešte raz a ešte...!

Účinkujú: Peter Kočiš, Marcel Ochránek, Dušan Szabó, Štefan Kožka, Karin Olasová, Zuzana Moravcová, Marek Majeský, Ján Mistrík, Juraj Hrčka, Erik Peťovský, Jana Valocká, Lucia Vráblicová

 

Viac na www.nova-scena.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu