Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Výstava prác žiakov ZUŠ v Devínskej Novej Vsi

Práca žiaka ZUŠ v Devínskej Novej Vsi Zobraziť galériu (6)
Práca žiaka ZUŠ v Devínskej Novej Vsi

BRATISLAVA – Základná umelecká škola so sídlom na Istrijskej ul. č. 22 v Devínskej Novej Vsi si v tomto roku pripomína ôsme výročie vzniku a samostatného pôsobenia v MČ Devínska Nová Ves. SNM - Múzeum kultúry Chorvátov na Slovensku v spolupráci s Chorvátskym kultúrnym zväzom na Slovensku pripravilo pri tejto príležitosti výstavu prác žiakov výtvarného odboru ZUŠ v Devínskej Novej Vsi.

Pútavé obrázky a nápadité dielka z hliny alebo papiera sú výsledkom nielen snahy a výrazného talentu týchto malých umelcov, ale samozrejme, aj trpezlivého vedenia a láskavého prístupu ich pedagógov zo ZUŠ.

Vernisáž výstavy sa koná 1. júna 2009 o 18.00 hod., kedy si sprístupnením takejto „detskej“ výstavy aj my radi uctíme menšie i väčšie detičky formou menšej slávnosti. Srdečne Vás pozývame!

Výstava je prístupná pre verejnosť do 17. júna 2009 v priestoroch Slovenského národného múzea - Múzea kultúry Chorvátov na Slovensku na Istrijskej ulici č. 68 v Bratislave - Devínskej Novej Vsi denne od 10.00 do 16.00 hod.

Vstupné na výstavu je 1,33 € a zľavnené vstupné je 0,66 €.

Ďalšie informácie: www.snm-mkchs.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu