Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Miss mokré tričko a Truck aréna patria k sebe!

Miss mokré tričko
Miss mokré tričko

Určite jedným z hlavných lákadiel sobotňajšieho programu na Truck aréne je už tradične súťaž Miss Mokré Tričko. Aj tento rok sa predstavia krásne dievčatá, ktoré budú mať za úlohu upútať na svoje ladné krivky nilen divákov, ale presvedčiť aj porotu. Samozrejeme motiváciou nepochybne bude aj finančná odmena pre víťazky.

Súťaž Miss Mokré Tričko prinesie každoročne i niekoľko prekvapení, kedy sa porota nevie rozhodnúť jednohlasne. Najväčšie vzrušenie však určite zažívajú diváci v prvých radách, keď v bazéniku s vodou vidia hneď niekoľko dievčat,ktoré dokážu rozburcovať dav.

Truck aréna je aj o ženách, o krásnych, ktoré sa dokážu ukázať publiku a tam dokážu, že sú ony tie naj. Možete sa už teraz hlásiť! Sú taktiež, tie, ktoré nazvime "odvážnejšie", ktoré vyjdú na pódium napriek tomu, že nie sú tie so správnymi mierami, alebo očarujúce. Všetky však majú svoje krásno a sme radi, že sa nimi na podujatí len tak hemží.

Pre všetky zábavy chtivé pripravujeme ďalšiu súťaž a to zápasy v čokoláde, minulé ročníky ste ju mali možnosť vidieť a líznuť si tak zo sladkej čokolády. Je sa na čo tešiť! Dôležité je i to, že konečne je množstvo súťaží i pre naše krajšie polovičky a radi ich ohodnotíme za ich bojov nosť , odvahu a krásu finančne, či zaujímavými cenami. Už sa stalo tradíciou, že sa na stretnutí truckerov a nadšencov „naleštených tátošov“ predvádzajú krásne ženy.

Viac info: www.truckarena.sk

Predpredaj za fantastické ceny iba 10 eur na tri dni

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu