Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Český spevák Karel Černoch mal vážnu nehodu!

Karel Černoch Zobraziť galériu (5)
Karel Černoch

BRNO/PRAHA - Obrovský náraz! Rinčiace sklo a ohlušujúci zvuk demolovaných plechov.

Český spevák Karel Černoch (61) letí vzduchom a 65 metrov sa kotúľa po ceste. Ale žije a komunikuje. Ďaleko za ním zostáva "rozpáraný" Mercedes Vito bez dverí a strechy, krik a bolesť. A ďalší traja zranení.

Medzi nimi aj mladý spevák Patrik Stoklasa (22), účastník súťaže Česko hľadá SuperStar, s ťažký zraneniami v bezvedomí. Taká je bilancia utorkovej nehody, ktorá sa stala na diaľnici D1 neďaleko Brna.

"Keby som bol pripútaný, asi by som tu už nebol. Pri náraze sa totiž odtrhli dvere a ja som vyletel von z auta a to mi zachránilo život," povedal sám Černoch. V tej hrôze mal vlastne šťastie. Vyviazol "len" so zlomenou nohou a množstvom pomliaždenín a utrpel poriadny šok. Za volantom auta sedel jeho dlhoročný rodinný priateľ Jan D. (32). Zle dopadol Patrik Stoklasa, sediaci vedľa vodiča. V bezvedomí a s poranením mozgu bojuje o život v brnianskej nemocnici.

"Nehoda sa stala vo chvíli, keď nákladné auto šlo do kopca v pomalom stúpajúcom pruhu. Zozadu prichádzajúci mercedes zrejme narazil do ľavej časti návesu. Jeho vodič potom pravdepodobne strhol volant a došlo k ďalšej omnoho intezívnejšej kolízii. Príčiny nehody sa vyšetrujú," povedala policajná hovorkyňa Dagmar Bartoníková.

Černoch, Stoklasa a futbalový internacionál František Veselý (61) išli do Prahy z Olomouca z Hviezdneho koncertu, ktorý podporuje predvolebnú kampaň ČSSD. Ešte v noci ich v nemocnici navštívil český premiér Stanislav Gross. Ráno prišla aj jeho manželka Šárka, ktorá je Stoklasovou manažérkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu