Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Katarína Kolníková: Vnuk bojuje o život!

Katarína Kolníková Zobraziť galériu (5)
Katarína Kolníková

BRATISLAVA/RADOŠINA - Veľké trápenie sužuje rodinu herečky Kataríny Kolníkovej (83). Prvej dáme Radošinského naivného divadla puká srdce od žiaľu.

Jedno z jej vnúčat, Roland Fudor (41), bojuje v nemocnici o život. Pred časom prekonal ťažkú mŕtvicu a teraz je v kóme. "Je to hrozná tragédia, budem sa zaňho modliť, aby vyzdravel," zadúša sa plačom utrápená babička.

Herečka Katarína Kolníková má štyri deti, šesť vnúčat a hojný počet pravnúčat. Mohla by teda prežívať pokojnú starobu v kruhu svojich najbližších. Ale osud to zariadil inak...

Milovaný vnuk Roland, ktorý je synom jej dcéry Evy, prekonal vo štvrtok v noci ťažkú mŕtvicu. Dokonca je v kóme a leží v nemocnici na Kramároch. Vnuk slávnej herečky pracuje ako taxikár a k tragickej udalosti došlo práve vtedy, keď bol v službe.

"Náhle mu prišlo zle, stŕpla mu ruka. Stihol si ešte zavolať sanitku, a potom upadol do kómy," opisuje nepríjemnú udalosť starostlivá babička Kolníková. Podľa zistení Nového Času mal Roland Fudor ťažké krvácanie do mozgu. "Cez víkend mu otvorili lebku a teraz je napojený na prístrojoch. Nemôže dýchať..." nedokáže potlačiť vzlyky populárna herečka.

Rolandov osud bol rovnako ťažký, ako mala Katka Kolníková. Sám sa musel postarať o rodinu, o manželku, ktorá je na invalidnom dôchodku a o dve deti. Nekonečný kolotoč v práci a dlhé dni a noci v taxíku sa podpísali na jeho zdraví.

"Bál sa, že stratí prácu a nebude sa môcť postarať o rodinu," povedal o Rolandovi jeho blízky priateľ. Teraz zostáva len jedno: Čakať! Katarína Kolníková spolu s dcérou Evou rátajú čas doslova po sekundách. Ide predsa o život. Obe veria, že ich drahý Roland sa uzdraví.

"Modlíme sa zaňho všetci. Keby sa mu niečo stalo, tak neviem, či to prežijem," dodala uplakaná herečka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu