Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Leto odštartoval Rádio Expres Festival s tisíckami spokojných divákov

Palo Habera Zobraziť galériu (2)
Palo Habera

Aj tento rok prinieslo fanúšikom dobrej domácej hudby prvý festival pod holým nebom najpočúvanejšie slovenské rádio. Rádio Expres Festival na začiatku víkendu odštartoval svoj druhý ročník koncertom Tomáša Bezdedu a až do skorých ranných hodín bavil na Zlatých pieskoch v Bratislave niekoľko tisíc spokojných návštevníkov.

Areál prírodného kúpaliska sa začal v piatok už skoro popoludní zapĺňať fanúšikmi kvalitnej muziky. Aj napriek tomu, že dominantou Rádio Expres festivalu nie sú svetové hviezdy pop music, na svoje domáce idoly a hviezdy rádia sa prišlo pozrieť niekoľko tisíc návštevníkov, ktorí svojim počtom už v prvý deň festivalu jasne prekonali minuloročnú návštevnosť.

Najviac vstupeniek sa predalo priamo na mieste. Na divákov okrem skvelých hudobných vystúpení, ktorým v prvý deň dominovali najmä domáci Team, Desmod, Hex a hosť z Českej republiky, kapela Chinaski, čakalo aj množstvo zaujímavých atrakcií v podobe afro – účesov, maľovania na telo, či obľúbeného rozdávania darčekov rádia, ktoré sa k divákom tento raz dostávali výstrelmi z pomyselného dela.

Zábava po koncertoch vyvrcholila niekoľkohodinovou Expres Party pod holým nebom. Dokonalé letné počasie podporilo skvelú atmosféru, ktorú sa bezpochyby podarilo vytvoriť účinkujúcim hudobníkom, ktorých tisícky návštevníkov odmenili nielen vytrvalým potleskom, ale aj zborovým spievaním si najznámejších hitov. Návštevníkov festivalu z pódia na živo pozdravila aj svojská postavička rádia – Imre Kutňas, ktorý sa počas pôsobenia v Exprese stal kultom slovenského rozhlasového éteru.

Druhý ročník Rádio Expres Festivalu pokračuje na Zlatých Pieskoch aj dnes. Tanečnou školou ho otvoril Laci Strike a na scéne sa následne opäť predstaví elita domácej hudobnej scény. Dnes sa priaznivci ZÁBAVY NA EX môžu tešiť na koncerty kapiel Raindown, Samuela Tomečka, Mira Jaroša, Komajoty, Gladiatoru, Petra Cmorika, Mira Žbirku, IMT Smile, Roba Grigorova, Pehy a Polemicu.

Oficiálna stránka Rádio Expres Festivalu - www.expres.sk/festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu