Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Máte radi Perinbabu či Popolušku? Orchester odohrá piesne z najkrajších česko-slovenských rozprávok

PR článok
(Zdroj: Perinbaba)

Vezmite deti a vráťte do detstva prostredníctvom interaktívneho koncertu na festivale Symfónia umenia. Rozprávky orchester Capella Istropolitana zahrá tie najkrajšie česko-slovenské rozprávky, ktoré všetci poznáme pod holým nebom.

Vezmite svoje deti na koncert vážnej hudby

Jednou z inšpirácií festivalu Symfónia umenia je priniesť eleganciu symfonickej hudby k detskému divákovi a zároveň ho viesť k umeniu. A čím iným vieme deti zaujať ako rozprávkou? Organizátori festivalu tak spojili tradíciu, orchester, klasické rozprávky a pripravili exkluzívnu premiéru koncertu pre deti, ale aj ich rodičov. Koncertom bude celý čas sprevádzať ako rozprávač a dirigent Gabriel Rovňák. Zahrá Rozprávkový orchester Capella Istropolitana, zaspievajú Simona Augustovičová, Martin Hudec a Bratislavský chlapčenský zbor.

10-dňový festival prináša 10 unikátnych vystúpení

Tento rok je pre vás pripravený bohatý program, ktorý vynikne nielen svojou rozmanitosťou, ale aj výnimočnými vystúpeniami. Hlavným cieľom festivalu Symfónia umenia je ponúknuť umenie, ktoré spája rôzne žánre a štýly. "Pre nás je tento festival oslavou umenia. Želáme si, aby aj deti už od útleho detstva spoznali krásu symfonickej hudby, aby sa vzdelávali prostredníctvom umenia. Tešíme sa, že rodičom záleží na kvalitnom umení a považujú ho za investíciu do vzdelania svojich detí,“ hovorí Andrea Kozáková, riaditeľka a  zakladateľka festivalu Symfónia umenia. 

Na festivale Symfónia umenia 2023 zažijete nezabudnuteľné umelecké zážitky a inšpiráciu. Medzi vystupujúcimi sú svetovo etablovaní umelci  José Cura, Matt Dusk či Rolando Villazón. Vstupenky na jednotlivé dni festivalu Symfónia umenia si môžete zakúpiť na stránke Predpredaj.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu